vymena chladenia u Toshiba satellite 5205S703

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
totot
Začátečník
Začátečník

vymena chladenia u Toshiba satellite 5205S703

Příspěvek od totot »

Zdravim

chystam sa vymenit chladice u horespomenuteho laptopu. Len neviem ci ich bude mozne vlastne normalne v obchode zohnat a neviem co presne mam zohnat.

Ak ma niekto nejake relevantne info prosim o radu. (model ventilatora a pod).

Som v casovej tiesni, takze to nechcem dat do servisu a nemam vela casu robit prieskum po skladoch obchodoch a predajniach.

dakujem :D
Asus z96
core duo@2.0GHz,2GB 667Mhz DDR dual channell,Ati x1600,80GB HDD @ 7200rpm
" there is no limit to stupidity "
mirkee
Začátečník
Začátečník

Re: vymena chladenia u Toshiba satellite 5205S703

Příspěvek od mirkee »

totot píše:Zdravim

chystam sa vymenit chladice u horespomenuteho laptopu. Len neviem ci ich bude mozne vlastne normalne v obchode zohnat a neviem co presne mam zohnat.

Ak ma niekto nejake relevantne info prosim o radu. (model ventilatora a pod).

Som v casovej tiesni, takze to nechcem dat do servisu a nemam vela casu robit prieskum po skladoch obchodoch a predajniach.

dakujem :D
by som na tvojom mieste uviedol dovody koli ktorym chces tie chladice menit

odysli ti stare, alebo sa ti stare zdaju moc hlucne, alebo tu P4 a GK taktujes a potrebujes tam nieco vykonnejsie?

podla toho sa da skor poradit
totot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od totot »

Zdravim Mirkee

nie ziadny OC. V poslednej dobe sa laptop prehrieva-teplota dosky pri hrach ( nemusia byt ani 3D eg. civIII - vystupa az na 90C. procesor na 70C.) - jendoducho pri vyssej zatazi CPU/GPU.

Chaldenie je hlucnejsie ako bolo a vydava nepekny zvuk. Neviem - mozno to bude stacit vycistit, ale najradsej by so to vymenil.

dakujem :)
Asus z96
mirkee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mirkee »

totot píše:Zdravim Mirkee

nie ziadny OC. V poslednej dobe sa laptop prehrieva-teplota dosky pri hrach ( nemusia byt ani 3D eg. civIII - vystupa az na 90C. procesor na 70C.) - jendoducho pri vyssej zatazi CPU/GPU.

Chaldenie je hlucnejsie ako bolo a vydava nepekny zvuk. Neviem - mozno to bude stacit vycistit, ale najradsej by so to vymenil.

dakujem :)
jaky je ten notebook stary?

ak ma zaruku, tak to skus zobrat do servisu nech to daju doporiadku.

mal som notebook s P4 3.0Ghz a ATi9700 a vrcal jak hovado, ked som na tom pustil Far-cry alebo HL2 tak to bol rachot jak z vrtulniku :cry:
uz som to psychicky nevydrzal, tak som ho predal :lol:

ak nepomoze servis a notebook sa bude zahrievat, tak tie chladice jednoducho co najlepsie vycisti od prachu a ak nepomoze ani to tak si k NB dokup pomocne chladenie stoji cca od 600Sk a viac

napr:

http://www.speeze.com/products/acc_v2.asp?ProdID=85

http://www.thermaltake.com/coolers/cl-o ... oolpad.htm

predavaju ich tu ich napr. tu: www.focus.sk

za 99Sk rozvos kurierom po celej SR
totot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od totot »

Dakujem

ten laptop bol kupeny niekedy v roku 2003 - myslim,ze v marci a kupil som ho na ostrove St. Maartin v Karibiku.

Dik za linky, ale vela chvaly na tieto externe chaldenia som nepocul (ale mozno ze som zle pocuval :oops: ) - kazdopadne nemyslim, ze by to uchladili, navyse potrebujem byt mobilny a este chaldic navyse zo sebou nosit...hm..

Skusim to rozobrat a vycistit, prinajhorsom to zanesiem niekam do servisu.

Mimochodom ak niekto vie /ma navod/link ako rozobrat toshiba satellite 5205 dajte mi prosim vediet. Nasiel som na nete par navodou na ine modely ale nie su si vobec podobne.
Uz som ho raz rozoberal, len som to nedokoncil :cry:

Dakujem
Asus z96
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“