WinFast 2000xp Expert - problém se zvukem

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
x-error
Nováček
Nováček

WinFast 2000xp Expert - problém se zvukem

Příspěvek od x-error »

Potřeboval bych poradit, s tím, že u této tv karty od Leadteku mi jde zvuk jen v té příšerní PVR aplikaci, ale nero Vision ani žádný jiný alternativní sw nejde nastavit na to aby tam šel zvuk - jediná možnost, na kterou jsem přišel je to, že spustím alternativní program a pak PVR aplikaci, která vypíše že není možné spustit videostream a spustí zvuk.

druhá věc ... jak mám vyřešit, že když v té PVR aplikaci se při nahrávání začne tak po 2 minutách trhat obraz v horní čtvrtině obrazovky? - (mám AMD 3000, 2 GB RAM a GF6600 GT)

a ještě poslední věc - nevíte jak nastavit alternativní aplikaci MediaPortal?

Díky všem za odpovědi.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: WinFast 2000xp Expert - problém se zvukem

Příspěvek od Dzin »

x-error píše:Potřeboval bych poradit, s tím, že u této tv karty od Leadteku mi jde zvuk jen v té příšerní PVR aplikaci, ale nero Vision ani žádný jiný alternativní sw nejde nastavit na to aby tam šel zvuk - jediná možnost, na kterou jsem přišel je to, že spustím alternativní program a pak PVR aplikaci, která vypíše že není možné spustit videostream a spustí zvuk.

druhá věc ... jak mám vyřešit, že když v té PVR aplikaci se při nahrávání začne tak po 2 minutách trhat obraz v horní čtvrtině obrazovky? - (mám AMD 3000, 2 GB RAM a GF6600 GT)

Díky všem za odpovědi.
Co kdybys nám rekl co máš za hardware a jaké ovladače k TV karte?
Me jde zvuk perfektne v PVR softu :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
x-error
Nováček
Nováček

Re: WinFast 2000xp Expert - problém se zvukem

Příspěvek od x-error »

Dzin píše:
x-error píše:Potřeboval bych poradit, s tím, že u této tv karty od Leadteku mi jde zvuk jen v té příšerní PVR aplikaci, ale nero Vision ani žádný jiný alternativní sw nejde nastavit na to aby tam šel zvuk - jediná možnost, na kterou jsem přišel je to, že spustím alternativní program a pak PVR aplikaci, která vypíše že není možné spustit videostream a spustí zvuk.

Díky všem za odpovědi.
Co kdybys nám rekl co máš za hardware a jaké ovladače k TV karte?
Me jde zvuk perfektne v PVR softu :wink:

Napsal jsem to trošku zmatečně - Jde mi o kartu Winfast 2000xp Expert - v dodávaném softwaru jde zvuk bez jediného problému, ale v kterém koliv jiném programu prostě zvuk nejde. Ovladače jsou poslední dostupné (přímo od Leadteku).
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Model Expert je osazen čipem Conexant. Od čipů BT se značně odlišuje. A z toho to důvodu se tato modelová řada nesnese s alternativním softwarem.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“