Asus A3E-5003 nebo radsi ne?

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
Petan2030
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Asus A3E-5003 nebo radsi ne?

Příspěvek od Petan2030 »

Zdravim
Potrebuju si koupit notebooka a porad nevim jakyho. Hlavne spis nevim jakou znacku.
Asus A3E-5003 ( http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 19A66.html) mi vyhovoval po vsech strankach ale ne kazdej mi doporucil znacku Asus.
Notebook potrebuju hlavne na praci internet, office a kdyby na nem slo obacas parnout WoW tak bych se nezlobil (ale na to mam normalni PC).
JInak moje pozadavky jsou 512MB pameti, min 60GB disk, 15" LCD cena max. 30k vc DPH ale vic ani korunu :-)
KDyz jsem se ptal a cetl tak nekdo doporucuje Acer kvuli odolnosti dalsi rika ze jsou poruchovy, nekdo doporucuje znacku Asus jinej rika ze nejsou moc dobry. Jednou slysim HP jsou dobry akorat tak na tiskarny jinej HP notas vrele doporucuje. NA cem se vsichni shodli je ze IBM je the best (jenze to je dost drahy, to jsem vyloucil) a Prestigo radsi nebrat.
Tak co ted??
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Myslim, ze ten co jsi si vybral je to nejlepsi co muzes v danne kategorii sehnat... Takze bych nevahal.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Petan2030
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petan2030 »

Don Martinez píše:Myslim, ze ten co jsi si vybral je to nejlepsi co muzes v danne kategorii sehnat... Takze bych nevahal.
Takze znacku Asus schvalujes a nemas nic proti ni?
Btw.: Asusy maji krasnej design :-)
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Petan2030 píše:Takze znacku Asus schvalujes a nemas nic proti ni?
Btw.: Asusy maji krasnej design :-)
Schvaluji...
Nejhezci jsou stejne Sony Vaio :inlove: .
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Petan2030
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petan2030 »

Don Martinez píše: Nejhezci jsou stejne Sony Vaio :inlove: .
hehe, no to je trosku jina cenova skupina :-) asi jako IBM :-))
JInak peknej je, to jo :-)
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

kua u nás maj nějaký blbý info - http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=46275

prej 855 a ted nevim jestli když to koupim tak co tam bude

chtel jsem m6a ale oproti minulýmu týdnu zdražila o 1500 a to fakt nedam :(
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
mara_posp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

TS Bohemia

Příspěvek od mara_posp »

Prave taky uvazuji o koupi NB a tento je jeden z kandidatu, jinak myslim ze ten notebook ma chipset intel 900. Ta fotka na TS Bohemii je podle me z rady M6.
Podle me ten notebook vubec nemaji skladem o cemz svedci i to ze cena je vyssi nez na Czechcomputeru. (TS Bohemia je vzdycky levnejsi)

Mara
Gigabyte M55S-S3, AMD X2 3800+ (35W), 2GB DDR2 800 Transcend, Gigabyte Radeon HD2600XT, Samsung 320GB SATA2, Samsung DVD-RW SATA, ArticCooling Silentium T3 Pro
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

to je fakt že jsou levnější - ja jsem uvažoval že tam callnu a zeptam se bo se mi to nezda
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“