Prohlížeč obrázků

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Patrice
Začátečník
Začátečník

Prohlížeč obrázků

Příspěvek od Patrice »

jáký prohlížeč obrázků máte nejradši
můj neoblíbenější je Irfan

nedávám hlasování protože chci slyšet jen názory
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Nejlepší je cracknutý ACDSee32 v2.42 :twisted: . Freeware určitě Irfan. Dobrej je taky Prohlížeč obrázků a faxů z WinXP :oops:
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

pro me XnView, prohlizec, konvertor snad vseho obrazkoveho do vseho, a malinkej rychlej, ne jak mastodont ACDsee, to bylo dobry, kdyz to byl jen prohlizec, ted uz z toho udelali zrudu s milionem zbytecnejch funkci, irfan mi uzivatelsky taky moc neprirost k srdci...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Dony píše:pro me XnView, prohlizec, konvertor snad vseho obrazkoveho do vseho, a malinkej rychlej, ne jak mastodont ACDsee, to bylo dobry, kdyz to byl jen prohlizec, ted uz z toho udelali zrudu s milionem zbytecnejch funkci, irfan mi uzivatelsky taky moc neprirost k srdci...
Jojo, nainstaloval jsem ACD v3 a 4 a málem jsem se z toho poblil. Prej existuje i nějaká verze 5 classic, ale mám strach to nainstalovat :? . Irfan je sice uživatelsky lehce obskurní, ale používám ho kvůli skvělý dávkový konverzi.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

zombie píše:
Dony píše:pro me XnView, prohlizec, konvertor snad vseho obrazkoveho do vseho, a malinkej rychlej, ne jak mastodont ACDsee, to bylo dobry, kdyz to byl jen prohlizec, ted uz z toho udelali zrudu s milionem zbytecnejch funkci, irfan mi uzivatelsky taky moc neprirost k srdci...
Jojo, nainstaloval jsem ACD v3 a 4 a málem jsem se z toho poblil. Prej existuje i nějaká verze 5 classic, ale mám strach to nainstalovat :? . Irfan je sice uživatelsky lehce obskurní, ale používám ho kvůli skvělý dávkový konverzi.
tak to zkus XN... a budes z davkovy konverze na vetvi, ma ji mnohem lepsi nez IR... fakt supero
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Dony píše:
zombie píše: Jojo, nainstaloval jsem ACD v3 a 4 a málem jsem se z toho poblil. Prej existuje i nějaká verze 5 classic, ale mám strach to nainstalovat :? . Irfan je sice uživatelsky lehce obskurní, ale používám ho kvůli skvělý dávkový konverzi.
tak to zkus XN... a budes z davkovy konverze na vetvi, ma ji mnohem lepsi nez IR... fakt supero
Ovšem, to vypadá velice zajímavě. Jdu prolýzt menü...
Pfizer & Moderna inside
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Jojo, to vypadá moc dobře. Uvidíme jestli se s tím naučím pracovat.
Pfizer & Moderna inside
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Taky pouzivam Irfan.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

hlavne si projed pokrocily operace v davkovy konverzi, s tim dou uplny divy :-D
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Dony píše:hlavne si projed pokrocily operace v davkovy konverzi, s tim dou uplny divy :-D
Dyť se z toho zblázním, musím opatrně. Navíc teď momentálně montuju dva kompy takže to hned nemůžu testovat :(

BTW - jakou mám použít verzi? Stačí 1.61 na kterou teď civím?
Pfizer & Moderna inside
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

posledni 1.66 www.xnview.com, ja mam ted na kompu 1.60, ale upgrade nic nepokazi
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Dony píše:posledni 1.66 www.xnview.com, ja mam ted na kompu 1.60, ale upgrade nic nepokazi
Už se to sosá....
Pfizer & Moderna inside
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

XNView RULEZ.
Pfizer & Moderna inside
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

moje rec :-D 8)
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

jsem verny ACDSee a ted jsem u verze 6.0
....ze by to byl MELOUN
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Lord píše:jsem verny ACDSee a ted jsem u verze 6.0
Zkoušel jsem, zlatá 5.01 :)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Shit píše:
Lord píše:jsem verny ACDSee a ted jsem u verze 6.0
Zkoušel jsem, zlatá 5.01 :)
Musím se s tebou hádat, ACDSee >= 3.x je strašná monstrozita. Zkus XNView :wink:
Pfizer & Moderna inside
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

já používám prohlížeč faxů a obrázku z win - jen mě neukamenujte. no a když chci editovat tak ACDSee 4.0 nebo MGI Photo Suit.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
g-m.name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od g-m.name »

osobne som verny acdsee. najlepsi bol podla mna 2.41.
wail
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wail »

Micro$oft Pictures and Fax viewer :D
P4 520 - 2800 MHz || Ati Radeon (Manli) 9600 PRO 128MB, Low OC || 512 MB RAM (DDR 333MHz) || Micro-Star MS-6742 (neo) || SB Live! || 17" Relisys LCD ||HDD WD (1200BB) 120gb 7200rpm ||3DMark 2001 SE = 11300 points || 3DMark 2003 = 3400 points
• JOIN to OC-CZ Pulse Team - http://whatpulse.org/stats/team.php?tid=1384 // WhatPulse - topic // WhatPulse web <-- Pridaj svoju tabulku!
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“