Real player secure media file

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
bufus
Nováček
Nováček

Real player secure media file

Příspěvek od bufus »

čau všem,
formátoval jsem starý NB a "památeční" zálohované mp3 mi s novými win a novým real playerem nejdou přehrát, místo jako mp3 audio file se hlásí jako realsystem secure media file a pro přehrání v real playeru chtějí security klíč, při zkoušce ve Winamp a quicktime se soubor vůbec nespustí... velikost souboru ale odpovídá původnímu... ty mp3 jsem nedělal já, takže jsem samozřejmě ani nic netušil o nějakém klíči... už jste se s tím někdo setkal? díky moc!
Half-Death
Začátečník
Začátečník

Re: Real player secure media file

Příspěvek od Half-Death »

bufus píše:čau všem,
formátoval jsem starý NB a "památeční" zálohované mp3 mi s novými win a novým real playerem nejdou přehrát, místo jako mp3 audio file se hlásí jako realsystem secure media file a pro přehrání v real playeru chtějí security klíč, při zkoušce ve Winamp a quicktime se soubor vůbec nespustí... velikost souboru ale odpovídá původnímu... ty mp3 jsem nedělal já, takže jsem samozřejmě ani nic netušil o nějakém klíči... už jste se s tím někdo setkal? díky moc!
ze by to nebyla mp3? :?
bufus
Nováček
Nováček

Příspěvek od bufus »

ještě to mohlo být wma, je to pár nahraných písniček ze svatby z ameriky, těžko říct do čeho to kdo převedl, ale velikostí to odpovídá mp3 a wma a před reinstalací přehrát šli, teď se tváří jako soubor *.rmx a prosté přepsání přípony nepomohlo...
Half-Death
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Half-Death »

bufus píše:ještě to mohlo být wma, je to pár nahraných písniček ze svatby z ameriky, těžko říct do čeho to kdo převedl, ale velikostí to odpovídá mp3 a wma a před reinstalací přehrát šli, teď se tváří jako soubor *.rmx a prosté přepsání přípony nepomohlo...
To by mel byt Real Media, ale zalezi na verzi prehravace...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“