Mozilla
- DeadSkeleton
- Nováček

Mozilla
Nevíte někdo jak nastavit AVG 7 aby kontrolovala příchozí a odchozí poštu.
- Dony
- Středně pokročilý

- Suleky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

Protože programuju weby a potřebuju je ladit, používám všechny prohlížeče. IE6 SP1, Mozillu 1.5, Firebird 0.7, Netscape 7, Operu 7.23. Na browsení používám nejčastějc IE6 - blbej zvyk (chci na net -> automaticky klikám na quicklaunch na modrý éčko). je taky pravda že velká část netu fachá jen na IE. jinak jako alternativu považuju nejlepší Firebird, dost možná je to nejlepší prohlížeč co existuje, a to je zatím verze 0.7. Kdo ho ještě nezkoušel, koukejte ho napravit.Shakespeare píše:je ta Mozilla fakt lepsi nez IE? kolik lidi ji tady pouziva na XP
dik
http://www.mozilla.org/projects/firebird
ignorelist: kremrole a dezoláti
- miho
- Čestný člen

-
Pouzivam prakticky jen Mozillu. A kdyz pak prijdu nekde, kde je jen IE tak mi lezou nervy po zdech.
Treba to, ze mi otvira nova okna na popredi zatimco ja vetsinou chci docist clanek do konce a teprve pak koukat na odkazy. Nebo kdyz udelam preklep pri psani adresy tak mi tak skoci nejaky search, ktery stejne nikdy nic nenajde a pak musim pracne puvodni adresu vysekavat z toho zmatku... a takovych malickosti, kdy se chova IE naprosto debilne a neda se to zmenit jsou stovky.
V nedavnem cisle computeru byl test prohlizecu. Vyhrala mozilla a opera s 9/10 a IE6 skoncil s 6/10 na poslednim miste. Docela mne to prekvapilo protoze Computer je hodne "Microsoftoidni" casopis.
Treba to, ze mi otvira nova okna na popredi zatimco ja vetsinou chci docist clanek do konce a teprve pak koukat na odkazy. Nebo kdyz udelam preklep pri psani adresy tak mi tak skoci nejaky search, ktery stejne nikdy nic nenajde a pak musim pracne puvodni adresu vysekavat z toho zmatku... a takovych malickosti, kdy se chova IE naprosto debilne a neda se to zmenit jsou stovky.
V nedavnem cisle computeru byl test prohlizecu. Vyhrala mozilla a opera s 9/10 a IE6 skoncil s 6/10 na poslednim miste. Docela mne to prekvapilo protoze Computer je hodne "Microsoftoidni" casopis.