Webcam cez net

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
xificurC
Nováček
Nováček

Webcam cez net

Příspěvek od xificurC »

Zdravím,
hľadám kvalitný program na chat cez webcam. Vyskúšal som MSN, Yahoo messenger, ale neboli dobré, obraz bol o ničom. Nájde sa na nete program, ktorý vie posielať kvalitný obraz? Ďakujem
Naposledy upravil(a) xificurC dne sob 15. říj 2005, 16:00, celkem upraveno 1 x.
Zlo oplácet dobrem, ale nikoho se nebát. Ani pražádného lidského činu, protože pokud člověk zlo oplácí dobrem a šíří jen dobro za všech okolností, bude se povznášet stále výš a nikdy nepoklesne. (Tibetské přísloví)

Štěstí je to jediné, co múžeme dávat, aniž bychom to měli. (Mark Rutherford)
moninail
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od moninail »

Yahoo je o.k.

Kvalita obrazu nesouvisí s programem! Chce to kvalitní připojení na síť, kvalitní web. kameru a především dost světla ať je tě vidět. :lol:
Hodně štěstí.
"Nevěř ničemu, ani tomu, co říkám já. Věř jen tomu, co si sám ověříš. (Budha)"
xificurC
Nováček
Nováček

Příspěvek od xificurC »

No mne sa Yahoo messenger nepozdával, ale skúsim ho ešte raz, keď hovoríš. Ja viem, že záleží na rýchlosti internetu ale aj na programe. Zlý program ti nikdy nepošle pekný obraz, keď ho raz nevie spraviť.
P.S.: Ak poznáte aj iný dobrý program na webcam, tak sem napíšte svoj názor. Dík :wink:
Naposledy upravil(a) xificurC dne sob 15. říj 2005, 16:00, celkem upraveno 1 x.
Zlo oplácet dobrem, ale nikoho se nebát. Ani pražádného lidského činu, protože pokud člověk zlo oplácí dobrem a šíří jen dobro za všech okolností, bude se povznášet stále výš a nikdy nepoklesne. (Tibetské přísloví)

Štěstí je to jediné, co múžeme dávat, aniž bychom to měli. (Mark Rutherford)
moninail
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od moninail »

Miranada, AOL messenger, Yahoo mesenger, Odigo, Jabber, Doporučuji zkusit Trillian nebo kontroverzní MSN Messenger.
"Nevěř ničemu, ani tomu, co říkám já. Věř jen tomu, co si sám ověříš. (Budha)"
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“