FANATICS casemod | by fix

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Fix
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

FANATICS casemod | by fix

Příspěvek od Fix »

Obrázek

Tak jsem se rozhodl že vrhnu na svůj prvni pořadnej casemod, snad se vam vsem bude aspon troch libit.... :wink: , chtel bych vam postupne ukazovat postup prace zde na tomto forumu. Doufam že se mi sem tam obcas poradite :-D , budu na něj uplně sám. Nebudu ho chtít nejak uspěchat jako jsem to delal se svím prvním casem.

Tento týden (vcera) jsem si objednal case. Přesne http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31280 , ale neobjednal jsem jsim ji vsak u czechcomp. ale u jineho IT obchodu. Nikde ji totiž vůbec nemaji :sad: , měla by mi prijt za tri dny.

A jak bych si ten casemod vůbec představoval ? :twisted: nejradeji bych vsadil na cernou + oranžovou barvu. Bočnici bych si chtel nechat vyřezat laserem nebo vodní pilou... už jsem se do toho pouštěl jednou ale nechtel bych tam dělat normalni ctvercové okno, no a pod plexi dat nejakej ten neonek..sem tam nejakej ten vetrak :?. ale hlavně do čeho bych se chtel pustit by bylo obarvení vnitřku, uprava zdroje, možna Cd.romky.To by snad zatim stačilo.

P.S. : pokud mate zkušenosti s tou samou case, na co bych si měl dat bacha tak napiště.. dik

cus Fix
Naposledy upravil(a) Fix dne pon 10. říj 2005, 23:07, celkem upraveno 1 x.
PC : AMD 64 3500, 1,5 Gb Ram, MB ASUS, GeForce 6600 GT S

Fanatics caemod na 1% :D
Zeb
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeb »

link nefacha :?
kuku_666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kuku_666 »

Zeb píše:link nefacha :?
umaž na konci tu čárku :wink:
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Tuším, že tu case modoval i XPM, ani nevím jak to dopadlo... Jinak ta case se mi z vnějšku moc líbí a nic bych na ní snad ani nedělal. Oranžová s černou je pěkná kombinace, pokud zdroj stříkneš na černo a dáš oranžový flexo, tak to bude vypadat pěkně. S tím nedělal klasický okno souhlasím, zkus vymyslet něco originálního. Good luck.
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Fix
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fix »

=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

stacil edit :wink:

Ale jinak, case je to pekna, jen mne je vzdycky lito rizat case co je pekna a uhlazena z vyroby. Jsem zvedav, jak to dopadne. :up:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Notak zatím není nic hotovo, takže se nedá nic hodnotit, ale ta case je pěkná, jsem zvědavej, jakej na ní bude mít názor, někdo tvrdí, že je to papír, někdo zase, že pohoda...sám jsem jí v ruce neměl...:(
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

imho je ASUS docela dobrej vyrobce a pod svoji znackou by to snad z papiru bejt nemelo... joo,to ta moje Avance co si s ni ted hraju, to je pravej papir ;)
Fix
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fix »

hmmt tak je to v p***** ! :sad: ta skrin není a ani nebude... prej až nějak v polovine prosince... takže jdu vybrat nejakou novou.. :?

ACH JO!

Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Fix píše:hmmt tak je to v p***** ! :sad: ta skrin není a ani nebude... prej až nějak v polovine prosince... takže jdu vybrat nejakou novou.. :?

ACH JO!
A co MaWa?
Fix
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fix »

to je dobry, ja si objednam http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30509 byla to skrin kterou jsem měl v záloze. sice není tak hezká ale aspon ma 0.8 mm plech..

Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no tomu EC bch neveril ale tvoje volba :oops:
za ty penize bych kopil 3RSistems z Csemoddingu
Fix
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fix »

Já věřím že to bude v pohodě... :thumbsup:

Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Fix píše:to je dobry, ja si objednam http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30509 byla to skrin kterou jsem měl v záloze. sice není tak hezká ale aspon ma 0.8 mm plech..
to prosím ne...nedávno jsem měl tenhle typ v ruce a to je tak papírový, že to je příšerný...pokud máš vymyšlenej nějakej razantnější mod, tak bych vzal Emko za 499 vč pošty (www.emko.cz) a to je kus železa. To ti určitě potvrdí i Xan... :wink:
Zeb
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeb »

Emko mam doma a ma 1mm silny plechy. Jak rika stoobi - je to fakt kus zeleza 8) A za ty prachy to je idealni case na mod. :wink:

edit: koukam ze ses z prahy, tak to budes mit este levnejsi - si tam pro ni muzes zajit na pobocku :)
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

jj emko rulezzz ale nepsal sem ji kuli tomu ze sem si myslel ze chces spis jen decent mod nic harcore a u tý emco je problém ze ma hnusnej predek kterej by si musel predelat jinak plechi sou fakt sqeli ma bezsroubkovou montaz mechnik a takovej sistem na pridrzeni grafiky
http://www.emko.cz/emko_cz/index.html

nebo se zkus mrknou do bazaru po nejakym chiefoj
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

ta Asuska je pekna uz ted...mozna bych do steny ani okno nedelal (libi s emi ten vrytej napis ;) nebo bych vyrizl jen ten napis a pod nej daloranzovy plexi..a okno zeshora ;)
LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

no vyber z case-ov mas fakt siroky .... je len na tebe ktora ti padne do oka ... inac pecka zas raz bude novy case mod :twisted:
Fix
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fix »

Tak zítra by mi ta case snad mohla přijít, už se fakt nemuzu dockat... ale tim jak cekam tak se nemuzu rozhodnout jaky ty barvy zvolit. Místo té oranžové bych možna taději zvolil třeba takovou fosforovou, nobo zas cernou změnit za jinou... třeba takovou rudě kovovou červenou 8-) to by bylo neco supr podle me... kua at už ta case je konecne u me doma..

LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

case sa dockas :-D ale farbi su tiez dost haluz mne sa paci a chcem zrealizovat kombinaciu modrej a zelenej inac su pecky este modra (tmava) modra (svetla)a biela alebo cierna a stirborna pripadne modra a striborna kombinacii je fakt vela len anjhorsie je na tom ze ty si vyberes dom presne farbu aku chces a nikde taku nezozenies :oops: (aspon mne sa to tak stalo)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“