Prestigio 157 takt procesoru Pentium nobile

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Marshmalow
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Prestigio 157 takt procesoru Pentium nobile

Příspěvek od Marshmalow »

Mohl by jste mi někdo poradit jestli existuje nějaká utilita na řízení taktu procesoru u Prestigia?? Zdá se mi že můj procesor i když je plně vytížený tak jede jen na frekvenci 600 MHz, a přitom plné využití by mělo být okolo 1,7 GHz.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Prestigio 157 takt procesoru Pentium nobile

Příspěvek od Dzin »

Marshmalow píše:Mohl by jste mi někdo poradit jestli existuje nějaká utilita na řízení taktu procesoru u Prestigia?? Zdá se mi že můj procesor i když je plně vytížený tak jede jen na frekvenci 600 MHz, a přitom plné využití by mělo být okolo 1,7 GHz.
No tak já mam na Aceru primo utilitu co mi beži v tray, tam si mužu vytvorit nekolik profilu a napevno stanovit využiti.
Ty tam nictakoveho nemáš?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Marshmalow
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

No bohužel na Prestigia jsem nic takového nenašel, tak proto už hledám na všech možných fórech jestli někdo náhodou neví o nějaké utilitce buď přímo na prestigio nebo o nějaké která by na něm fungovala
swarm
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

bez do biosu a tam se nastavuje regulace procaku pro baterii a ac adapter...tak si u obou nastav automatiku a mas to vyreseny
Diagon Swarm -> Můj NB blog viz. [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
Marshmalow
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

jj to už jsem taky našel, ale ještě by jsem chtěl sehnat nějakou utilitku která by za běhu počítače měnila takt procesoru, jako je to třeba u Acera nebo u Asuse, to už by jsem asi chtěl dost co????
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

jak jsi s ním spokojený??

ja chtěl asus m6a ale nějak neni k sehnání - moc nic ted není k sehnání - asi koupim prestigio 157

jak dlouho ti vydrží word a jak dlouho třeba net přes wifi???
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
djax
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djax »

joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

nevíte kde se dá sehnat ta 157??
V cc ji už nemaj a mit nebudou a tak je to na více místech :(

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33331

ja se asi rozhodl pro tohle

15.4 palců velký širokoúhlý WSXGA+ TFT displej má rozlišení 1680 x 1050 bodů. Čipset poskytuje integrovanou grafickou kartu Intel Graphics Media Accelerator 900 s až 128MB sdílené paměti. Tu můžete nahradit nějakou lepší v provedení pro slot MXM typu I či II (vychází z rozhraní PCI-Express x16). Tento konkrétní model se již dodává s kvalitní MXM grafikou Nvidia GeForce 6600 s 128MB vlastní paměti.

8)

to zobrazeni je užasný a ke všemu jiný firmy cpou k celerumM i910 takže tam daš pm jen banias a ne dothan ale tady je i915 takže až budou $$ tak tam daš pm dothan 8-)

malej luxus za ty love - máte nějaký výhrady??
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Alkarion
Nováček
Nováček

Příspěvek od Alkarion »

lepší je našetřit než v budoucnu upgradovat.
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

tam je oproti tomu pm celkem velkej cenovej skok
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“