chcem sa spytat ci by bolo relativne mozne dat chladic s procaku na GK. Chladicom z CPU je v tomto pripade mysleny pasiv s 80mm vetracikom. vazi cca (podla odhadu nevazil som) asi 200-300g. Povodne chladil Athlon XP 2000+ . diki
Chladic z CPU na GK
Moderátor: morke
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Chladic z CPU na GK
Caute machri...
chcem sa spytat ci by bolo relativne mozne dat chladic s procaku na GK. Chladicom z CPU je v tomto pripade mysleny pasiv s 80mm vetracikom. vazi cca (podla odhadu nevazil som) asi 200-300g. Povodne chladil Athlon XP 2000+ . diki
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
Podobny pripad se resil tady http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=45295
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- bum.no1
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak taky jsem hodil chladič z CPU na GPU, ale je těžký takže úchyty které byli na starem chladiči z GK ho neudrželi tak jsem musel bednu otočit
http://forum.pctuning.cz/gallery/index.php?cat=20649
http://forum.pctuning.cz/gallery/index.php?cat=20649
- check
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jojo.. tak dik za odpovede...
staci ak si predvrtam do pasivu dierky v takej vzdialenosi ako su na gk a potom to tam dako tyti umelohmotnymi drziacikmi uchytim co? ventilator je Titan mozem to zapojit do gk bude to mat stavu co?
inak je mi divne ze gk co som mal predtym 5700 Ultra potrebovala pridavnu stavu a tato 6600 nepotrebuje.
no co uz sme ekonomicki
inak je mi divne ze gk co som mal predtym 5700 Ultra potrebovala pridavnu stavu a tato 6600 nepotrebuje.
no co uz sme ekonomicki
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Spirit
- Středně pokročilý

-
akoze fakt hodne moderatora, alebo skor smutneAllatutti píše:jelikoz mas GF6600 od inno3D tak ona je ta karta takovy shit ze uz ani dalsi napajeni by nepomohlo k lepsimu vykonu(sry za OT)
6600 je vyramana 0.11um procesom a 5700 myslim 0.15um, takze 6600 spotrebuje menej, ako 5700(alebo aj r9800pro) a preto nepotrebuje pridavne napajanie.
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
spis jsem myslel na OC potecial nez na spotrebu, je pravda ze bez pridavneho napajeni je OC slabsiSpirit píše:]
akoze fakt hodne moderatora, alebo skor smutne![]()
6600 je vyramana 0.11um procesom a 5700 myslim 0.15um, takze 6600 spotrebuje menej, ako 5700(alebo aj r9800pro) a preto nepotrebuje pridavne napajanie.
- Spirit
- Středně pokročilý

-
no nie je to pravidlo... 6200 bez pridavneho napajania ma slabi OC potencial?? 6600 do pci-e zas nepotrebuje pridavne napajanie...Allatutti píše:spis jsem myslel na OC potecial nez na spotrebu, je pravda ze bez pridavneho napajeni je OC slabsi
Inak keby to napisal user, nepoviem nic...ale moderator by mal dodrziavat iste zasady a nerobit foru ostudu
- shadow
- Středně pokročilý

Hleď si svého a nejmenovaného slovenského fóra, kterému "předsedáš", machírkuSpirit píše: Inak keby to napisal user, nepoviem nic...ale moderator by mal dodrziavat iste zasady a nerobit foru ostudu
show must go on..
- Meridius
- Středně pokročilý

-
To spirit: bez urážky, ale 6200 má defaultně funkční pouze čtyři pipky ty chytráku, takže tam je nepřítomnost přídavného napájení zcela očekávaná. Jinak souhlas...Inno=shit..kdekoliv kdykoliv.
Jinak abych nebyl uplně od tématu...viděl jsem výborně udělanej chlaďák z intelovského boxu..taková turbína. Borec to měl na 6800GT a sedělo to tomu jak se tak říká, jak prdel na hrnec. Bohužel už si nevzpomenu z kterého přesně boxu to bylo.
Jinak abych nebyl uplně od tématu...viděl jsem výborně udělanej chlaďák z intelovského boxu..taková turbína. Borec to měl na 6800GT a sedělo to tomu jak se tak říká, jak prdel na hrnec. Bohužel už si nevzpomenu z kterého přesně boxu to bylo.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
Nemyslel si tohle? http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=67
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
- Spirit
- Středně pokročilý

-
Ty prosimta o com tocis??Meridius píše:To spirit: bez urážky, ale 6200 má defaultně funkční pouze čtyři pipky ty chytráku, takže tam je nepřítomnost přídavného napájení zcela očekávaná. Jinak souhlas...Inno=shit..kdekoliv kdykoliv.
2 shadow: s vasim bozskym allatuttim som si to uz vydiskutoval...no nic na tom nemeni jeho uroven ktorou vystupuje(niekedy) na fore... chcete dokaz?
btw: kde "předsedám" do toho ta nic