Kvalita renderingu ve Vegas 5

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Kvalita renderingu ve Vegas 5

Příspěvek od TomV »

Měl bych prosbu na provozovatele programu Sony Vegas 5 - mohli byste vyzkoušet a porovnat kvalitu výstupu (je to vidět i v náhledovém okně) na stupeň Preview a Best ? Nejlépe na nějaké grafice, tam je to vidět spíš, než na běžném filmovém materiálu.

O co mi jde - včera jsem stříhal a když jsem dělal scénu, kde figuruje kus 3D grafiky (renderovanej z 3D Studia MAX), tak jsem si všiml, že kvalita Preview produkuje (a to je celkem objektivní - porovnával jsem zastavenej obraz) PODSTATNĚ lepší výstup, než kvalita Good, nebo Best. Vůbec to nechápu, a proto se ptám, protože nevím, jestli je to bota v programu, nebo jestli je to jenom u mně, nebo co se děje... :roll: Na běžném videu bych to nepoznal (resp. teď už poznal, ale nevšiml bych si toho), ale na té grafice to vyloženě bije do očí...

Dík za postřehy... :)

Už abych se dostal ke školnímu AVIDu, tam se takovéhle problémy neřeší... :roll:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

no.. sice uz to neni moc aktualni, nicmene ted o vikendu bych mel stahovat nejaky zaznamy z kamery a prijde na radu verze 6.. tzn dam vedet, co se bude dit u me..
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No.. tak ve verzi 6 je to v pohode.. preview vykazuje qalitu horsi, nicmene ted zrovna resim, proc jsou rychle prechody v best qalite interlaced.. :(
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“