Tubus

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tubus

Příspěvek od wector »

Cau,
mam case 3R Systems R203. Dokud tam byl Athlon 2000+@2100+, tak pohoda, z boku skrine nasaval 80mm fan vzduch a pres neohebnej ( poze "vysunovaci" ) tubus ho posilal primo k procesoru. Jenze co sem vymenil "vnitrnosti", tak je mi to na prd, protoze mi ten vzduch posila primo nad procesor, sice to chladi pameti, ale tam to zrovna nepotrebuju, o ty se stara zdroj. Vlastne kdyz sem to zkousel pres cigaretovej kour, tak mi to naprosto zjebalo cirkulaci vzduchu, o hluku ani nemluve...

Proto me zajima, jestli nevite, kde se da sehnat takovej ten ohebnej tubus, ze bych ho pripojil k tomu fanu na boku, vyhodil ten vetrak z box chladice a chladil pasiv primo pres ten tubus. To by melo jit, ne? :?

Prolezl sem CC, DXT, Losana, AAC atp a nikde nic :(
Hard Atack
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hard Atack »

Už jen pracovní NTB :)
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

heh, to sem nejak prehlidl :oops: Asi zvazim navstevu ocniho oddeleni :)

Ted me jeste napadlo: budu tam muset nechat puvodni fan, nebo se muzu spolehnou jenom na ten z boku skrine? Predpokladam 1. moznost, ikdyz 2. by byla z pohledu zvukoveho doprovodu lepsi...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No.. a nebo si zmer prumer toho tubusu, co tam mas.. a utikej nekam do OBI, nebo podobnejch shopu a kup si ten tunel tam.. das za to par desitek korun.. jakoze pak doma jen rozriznes ten starej a prepevnis mezi ty dva konce ten novej ohebnej..
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“