Zdravim vsechny,mam big problem...pri priprave instalace win mi vyskoci modra obrazovka s chybou...nejaky 0x00000....atd. Rozjede se priprava, zformatovat disk jde v pohode pak dam pokracovat v instalaci a zacnou se nahravat soubory na 17% se to zasekne dole je soubor drivers.cab nekdy to popojede ale pak to porad hlasi ze ten a ten soubor byl spatne nakopirovan a volba ZNOVU nebo PRESKOCIT pak vyjede modra obrazovka....pameti jsem otestoval v memtestu jeli 10 hod bez errors, zkousel jsem jinou desku a chyba je stejna. Nevim co s tim, je mozny ze to delaji stejne ty pameti,ikdyz je to bez errors, jinak uz nevim co s tim...prosim poradte.Pry kdyby to byl procak vetsinou vubec nerozjedu pocitac, kdyz z formatuju disk tak ten to taky byt nemuze, desku jsem zkusil jinou,a taky to nejde,nic jinyho uz me nenapada....
Diky, klidne poslete mi kdyztak cislo na vas muzu vam i zavolat...fakt jsem bezradnej.
Nemuzu rozjet pocitac, HELP ME!!!
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- mr.jonatana
- Nováček

Nemuzu rozjet pocitac, HELP ME!!!
Naposledy upravil(a) mr.jonatana dne čtv 13. říj 2005, 10:42, celkem upraveno 1 x.
CPU: AMD Athlon64 3200+(Venice) *Primecooler Al/Cu*, MB: DFI LP nF4 Ultra-D, VGA: ASUS NV6600TOP DDR3 128MB *AC 6, rev.2*, Zdroj: Enermax Noice Taker 485W, RAM: OCZ DDR500MHz (PC4000), 2x512 Dual Chanel, CL 2-2-2-8,HDD: Hitachi 160GB SATA2, DVD-RW:Pioneer 110DVR black, DVD-ROM: ASUS E616P3 black, Repro:GENIUS HT SW 5.1, Case: Thermaltake Soprano black
- Holda
- Středně pokročilý

- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- mr.jonatana
- Nováček

Jeste takovej dodatek-
me ten comp uz asi 3 tydny chodil a pak z niceho nic restart a byl konec nekdy to nenajelo ani do widli a restart, kdyz se mi povedlo najet tak se mi nic nepodarilo rozbehnout hned restart. Tak jsem nejdriv zkusil preinstalovat widle a to uz neslo....pak format disku...no a dal uz vse znate.
Win mam XP Professional, v cd to nebude z toho uz se mi to bez problemu podarilo nainstalovat. Zdroj...rekl bych ze je dostacujici...ENERMAX 485W...uz me to fakt toci...novej comp a ja si ho ani neuziju.
me ten comp uz asi 3 tydny chodil a pak z niceho nic restart a byl konec nekdy to nenajelo ani do widli a restart, kdyz se mi povedlo najet tak se mi nic nepodarilo rozbehnout hned restart. Tak jsem nejdriv zkusil preinstalovat widle a to uz neslo....pak format disku...no a dal uz vse znate.
Win mam XP Professional, v cd to nebude z toho uz se mi to bez problemu podarilo nainstalovat. Zdroj...rekl bych ze je dostacujici...ENERMAX 485W...uz me to fakt toci...novej comp a ja si ho ani neuziju.
CPU: AMD Athlon64 3200+(Venice) *Primecooler Al/Cu*, MB: DFI LP nF4 Ultra-D, VGA: ASUS NV6600TOP DDR3 128MB *AC 6, rev.2*, Zdroj: Enermax Noice Taker 485W, RAM: OCZ DDR500MHz (PC4000), 2x512 Dual Chanel, CL 2-2-2-8,HDD: Hitachi 160GB SATA2, DVD-RW:Pioneer 110DVR black, DVD-ROM: ASUS E616P3 black, Repro:GENIUS HT SW 5.1, Case: Thermaltake Soprano black
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: