FireFox - Problem

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Skeeter
Začátečník
Začátečník

FireFox - Problem

Příspěvek od Skeeter »

Zdravim,
delal jsem novej system a samozrejme,ze jsem tam chtel vratit FireFox,jenze......po prvnim nainstalovani chodil tak jak jsem zvyklej,bez problemu,ale po restartu kdyz jsem chtel FF znovu spustit tak nabehl do prazdne stranky.At zadavam cokoli tak vzdy napise,ze hleda server a pak hotovo ale stale zadna stranka,v okynku pro zadavani adresy nic nevydrzi po odkliknuti zustane prazdne,napise hotovo a nic se nedeje...pritom IE beha naprosto bez chyby...zkousel jsem preinstalovavat,mazat registry ale nic nepomaha...budu rad za kazdou radu.Diky....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
b.king
Začátečník
Začátečník
Bydliště: Vesmír - Mléčná dráha, planeta Země, ČR Máchův kraj

Příspěvek od b.king »

muze to delat firewall...
Mas tam nejaky nebo mas jen z windowsu?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: FireFox - Problem

Příspěvek od Dzin »

Skeeter píše:Zdravim,
delal jsem novej system a samozrejme,ze jsem tam chtel vratit FireFox,jenze......po prvnim nainstalovani chodil tak jak jsem zvyklej,bez problemu,ale po restartu kdyz jsem chtel FF znovu spustit tak nabehl do prazdne stranky.At zadavam cokoli tak vzdy napise,ze hleda server a pak hotovo ale stale zadna stranka,v okynku pro zadavani adresy nic nevydrzi po odkliknuti zustane prazdne,napise hotovo a nic se nedeje...pritom IE beha naprosto bez chyby...zkousel jsem preinstalovavat,mazat registry ale nic nepomaha...budu rad za kazdou radu.Diky....
Jaká verze FF?
Zkus odinstalovat FF vyčistit registry, jak ručne tak pes regclaner"nepišeš jak si to delal" vypnout Firewall a zkusil bych jeste taky Ad-adware
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

no uz je to asi vyreseny....mel jsem vadnej jeden RAM modul takze jsem preinstaloval win a ted to jede "zatim" bez chyby.....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“