notebooky ACER a kvalita jejich speakeru

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
outlier
Začátečník
Začátečník

notebooky ACER a kvalita jejich speakeru

Příspěvek od outlier »

Ahoj,
je pravda to, co se traduje, ze NB Acer maji tak spatne speakery, ze jsou totalne nepouzitelne? Mate nekdo zkusenost?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: notebooky ACER a kvalita jejich speakeru

Příspěvek od Dzin »

outlier píše:Ahoj,
je pravda to, co se traduje, ze NB Acer maji tak spatne speakery, ze jsou totalne nepouzitelne? Mate nekdo zkusenost?
Jak si na to prisel? Mám Acer 4502LCi a nevšiml sem si. :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
outlier
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od outlier »

V jakymkoliv americkym review na Acer, napr. http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2484 Mozna je to tim, ze jsou zmlsany IBM a Toshibama, nevim... tobe to hraje dost nahlas?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

outlier píše:V jakymkoliv americkym review na Acer, napr. http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2484 Mozna je to tim, ze jsou zmlsany IBM a Toshibama, nevim... tobe to hraje dost nahlas?
No tak rekl bych jako jakykoliv jiny NB, samozřejmne stolni repro to neni ale stači mi to. :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

outlier píše:V jakymkoliv americkym review na Acer, napr. http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2484 Mozna je to tim, ze jsou zmlsany IBM a Toshibama, nevim... tobe to hraje dost nahlas?
No, je pravda, že hrají dost tiše i na nejvyšší hlasitost. V běžném prostředí to vůbec nevadí, ale třeba ve vlaku apod. už se dívá na filmy docela blbě... Sluchátka to jistí.
Veterán
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

je to přesně jak píše Spectral, ale chlapi, uvědomte si, že si kupujete notebook a ne hifi věž :D
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
outlier
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od outlier »

Tak jasne, ze to je notebook, ale je fajn, kdyz chces nekomu pustit pisnicku nebo kousek filmu, tak ji slysi. Treba ale moje LCD Acer 1931 hraje docela solidne, da se to pouzivat misto externich speakru pro beznou praci.
Toshiby hrajou krasne, zase ty levnejsi typy maji blbou klavesnici, clovek si moc nevybere.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“