Nejlepsi STRIBRNA DVD-RW palirna?

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
MICT14N
Začátečník
Začátečník

Nejlepsi STRIBRNA DVD-RW palirna?

Příspěvek od MICT14N »

Puvodne sem chtel DVD RW LG GSA-4167B ale jak se tak koukam tak zjistuju ze neni v stribrny barve :(, premyslel sem jeste o NEC ND4550A stříbrná OEM ale nevim jestli je to dobra koupe :(, poradili by jste mi nejakou? chtel bych aby odvadela kvalitni zapis a prepis na vsechna media (vcetne DVD-RAM), aby dokazala dobre cist poskozena media, aby byla interni a stribrna ,) a co se tyce ceny tak bych to videl na neco do 2 000,-.
Dekuji vsem za rady.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Stříbrnou má určitě Pioneer.
Bathory
MICT14N
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MICT14N »

ale na nej nemam :( co myslite o tom NECu je to dobra volba?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

To určitě zjistíš v příslušném threadu, že. :roll:
Bathory
MICT14N
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MICT14N »

tak jestli narazis na tohle http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... sc&start=0 tak tam nejsou zrovna nejnovejsi informace
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

a co zkusit třebaaaaaaaaaaaaaa....toto: http://www.cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=1970010106 :)
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

MICT14N píše:tak jestli narazis na tohle http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... sc&start=0 tak tam nejsou zrovna nejnovejsi informace
A víš proč? Protože všichni zakládáte neustále nový a nový tready, kde se pořád dokola ptáte, jakou že to máte koupit vypalovačku, místo abyste to postnuli do tohoto threadu, kde se o tom mohou vést diskuse. Já pak tyto duplicitní thready musím zamkout a skončí na smeťáku, takže tam, kde to má být není nic, respektive je tam všechno staršího data.
Tohle je ale vaše chyba, chyba vás uživatelů, kteří jednak nečtete pravidla fóra a když už, tak se jimi neřídíte.
Bathory
MICT14N
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MICT14N »

chyba je urcite i u nas "smrtelniku" ale kdyz si tam dal ten soukromej test vykonosti tak bys to mohl aspon jednou za 2 mesice aktualizovat ... neci te urazit jen navrh :)
MICT14N
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MICT14N »

btw. ale me nezajimaj testy tehle palirny (navic zkopirovany z PCtuningu) me zajimaj vase nazory ktera je za stejnej peniz lepsi a taktez stribrna...
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

MICT14N píše:btw. ale me nezajimaj testy tehle palirny (navic zkopirovany z PCtuningu) me zajimaj vase nazory ktera je za stejnej peniz lepsi a taktez stribrna...
:lol: :lol: tak to jsem nějak nepobral....btw: z PCtuningu :lol: prostě si k smíchu :lol:
MICT14N
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MICT14N »

Bomba píše: :lol: :lol: tak to jsem nějak nepobral....btw: z PCtuningu :lol: prostě si k smíchu :lol:

jasny uz to vidim :lol: :lol: :lol: :lol: no nic delejte ze sem nic nenapsal :D:D:D:D:D
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

MICT14N píše:chyba je urcite i u nas "smrtelniku" ale kdyz si tam dal ten soukromej test vykonosti tak bys to mohl aspon jednou za 2 mesice aktualizovat ... neci te urazit jen navrh :)
:? Jakej soukromej test výkonosti člověče a jaký aktualizace po dvou měsících, prober se...

Pokud tě zajímá, jaký typy stříbrných mechanik se prodávají, tak v tomhle threadu nevidím problém, ale jestli tady chceš poradit mechaniku, která dobře čte, zapisuje atd., tak je tady od toho příslušný thread viz. odkaz nahoře.

Jestli máš nějaký problém a něco se ti nelíbí..... stěžuj si!!! Ale ne tady, použij SZ a odpusť si průpovídky o hraběnkách, páč potom ti asi moc lidí neporadí.
Bathory
kolecko
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Strieborna mechanika.

Příspěvek od kolecko »

Skus Aopen 1616DUW.
Predava sa v krabici, je k nej SW Nero a strieborne aj cierne dvierka.
PC2 A63800X2+@2400 - ASrock NF6G-DVI - 2x512DDR2GoodRam - WD 1600AAJS, PowerColor1950ProSCS3(HeatPipe) - Nec7173A - SeasonicS12/380W - 19"LCD ViewsonicVG930m
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

LG GSA-4167B se ve stribrnem provedeni vyrabi a sezenes ji treba tady:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34208

Jinak co se tyce toho NECka, tak z osobni zkusenosti jsem prave z nej presel na LG. Mozna jsem mel smulu na neprilis povedeny kus, ale kazdopadne NEC si dost vybiral DVD media. S LG tenhle problem nemam. Jak zapis tak cteni ma bezchybne. I kdyz v testech je obcas zminovano, ze prave LG ma problemy s ctenim poskozenych medii, tak se mi zatim nestalo, ze by mi nevzala nejake medium, i kdyz bylo poskrabane.
Osobne bych se rozhodl pro LG.
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“