mam objednany displej 4*20 znakov a aj LCD z PS1 koly ktoremu som pisal aj do SONY SLOVAKIA, odkial mi odpisali nech rovno zabudenem ze sa mi to podari zohnat. ze oni to nemaju lebo si to ludia pchaju do pocitacov. potom mi nejaky frajer zo specializovaneho obchodu nasiel dva posledne kusi niekde v FRN za 3700 sk za jeden
pouzil som vrchnaky z chemickych flias ako nozicky. vyzeraju moc robre a urobit take pekne nozicky z plexi asi nejde.
tu su fotky. zatial stoja za pozornost iba nozicky:
www.lubitelweb.szm.sk/nozicky
dobry typ, ktori som stretol v skole na praxi je indikator vybudenia. dat tam len tak bodove LEDky by vyzeralo dost na nic, tak som vyrezal cez dva kryty CD pozicii dve zvisle drazky a zalial ich silikonom. z vnutra su do silikonu zaborene ledky a pri hudbe alebo hrach sa to rozsvecuje celkom pekne. od teraz keby som robil dalsi case, tak by to bola jedna zo zakladnych uprav a da sa to samozrejme vmontovat kamkolvek.
zohnat sa to da jednoducho. cez google na klucove slova indikator vybudenia najdete niekolko predajcov stavebnic za celkom dobre ceny a zaroven aj schemy.