Na pocitacoch su windowsi 2000. A delphi mi spravne pracuju len vtedy ak ma uzivatel nastavene administratorske prava. Tak som musel na vsetky ziacke kompy dat administratorske prava, lebo inak im ten delphi nejde a to by bol pruser, lebo to maju preberat. Ale mne sa vlasy jezia ked si predstavim co mi s tym tie decka porobia ked budu mat administratorsle prava
Delphi - nutne administratorske opravnenie
- RomanOn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Delphi - nutne administratorske opravnenie
Mam problem z programom delphi 3 (skusal som aj 5)
Na pocitacoch su windowsi 2000. A delphi mi spravne pracuju len vtedy ak ma uzivatel nastavene administratorske prava. Tak som musel na vsetky ziacke kompy dat administratorske prava, lebo inak im ten delphi nejde a to by bol pruser, lebo to maju preberat. Ale mne sa vlasy jezia ked si predstavim co mi s tym tie decka porobia ked budu mat administratorsle prava
Co s tym?
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
- ferryman
- Nováček

-
delphi pod administratorom
Zdravim,
problem je v tom, ze windows 2000/xp dovoluju defaultne ladit/debugovat programy len pod administratorom.
Riesenie je jednoduche, v sprave uzivatelov si otovor zoznam cinnosti, ktore mozu bezny uzivatelia vykonavat a pridaj tam polozku "debug programms".
(moze sa to volat inak, ale rozhodne je to podobne:)
Nasledne uz delphi pojdu aj pod takto nastavenym uzivatelskym uctom.
problem je v tom, ze windows 2000/xp dovoluju defaultne ladit/debugovat programy len pod administratorom.
Riesenie je jednoduche, v sprave uzivatelov si otovor zoznam cinnosti, ktore mozu bezny uzivatelia vykonavat a pridaj tam polozku "debug programms".
(moze sa to volat inak, ale rozhodne je to podobne:)
Nasledne uz delphi pojdu aj pod takto nastavenym uzivatelskym uctom.