Pomozte vybrat:Kodak DX4530,LS753,DX7630,DX6490...
- Pavloš
- Začátečník
-
Pomozte vybrat:Kodak DX4530,LS753,DX7630,DX6490...
Jeden můj dobrý známý mě může sehnat úplně nové zabalené foťáky.Se vším všudy tedy i s plnou zárukou.Měl jsem 4Mpixel Kodak a byl jsm s ním velice spokojen.V té době mě stál 9000kč taky už je to delší doba co byl kupovanej.Sloužil dobře něž mě jej někdo ukradl.
Teďka hledám ideální hodně levný foťák na domácí/venkovní focení o dovolnené,narozeninách a jiýc akcích.Prostě pro domací užití aby dělal co nejlepší fotky za nemnoho peněz.
Známý mě může sehnat tyto foťáky:
Kodak EasyShare DX4530 5Mpixel,3x optický zoom,optika Kodak Retinar,tělo plast ,4400kč.
Kodak EasyShare LS753 5Mpixel,2.8x optický zoom,optika Schneider-Kreuznach C-Variogon,tělo kov, 4600kč
Kodak EasyShare DX7630 6Mpixel,3x optický zoom,optika Schneider-Kreuznach Variogon,tělo plast+pog.držadlo, 6000kč
Kodak EasyShare DX6490 4Mpixel,10x optický zoom,optika Schneider-Kreuznach Variogon ,tělo plast, 6300kč
Olympus C-50 Zoom 5Mpixel, 3x optický zoom, optika Olympus,tělo kov,
6500kč.
Chci vybrat co nejlevnější ale kvalitní foťák,který dělá doopravdy slušné fotky.jde mě o to aby se zařízení lehce užívalo aby mělo nějaké funkce nějaká anstavení,aby mělo pěkný design nic víc.pak si stáhnu fotky do pc malonko je opravím,doladím v graf.programech a dám na vyvolání.
Teďka hledám ideální hodně levný foťák na domácí/venkovní focení o dovolnené,narozeninách a jiýc akcích.Prostě pro domací užití aby dělal co nejlepší fotky za nemnoho peněz.
Známý mě může sehnat tyto foťáky:
Kodak EasyShare DX4530 5Mpixel,3x optický zoom,optika Kodak Retinar,tělo plast ,4400kč.
Kodak EasyShare LS753 5Mpixel,2.8x optický zoom,optika Schneider-Kreuznach C-Variogon,tělo kov, 4600kč
Kodak EasyShare DX7630 6Mpixel,3x optický zoom,optika Schneider-Kreuznach Variogon,tělo plast+pog.držadlo, 6000kč
Kodak EasyShare DX6490 4Mpixel,10x optický zoom,optika Schneider-Kreuznach Variogon ,tělo plast, 6300kč
Olympus C-50 Zoom 5Mpixel, 3x optický zoom, optika Olympus,tělo kov,
6500kč.
Chci vybrat co nejlevnější ale kvalitní foťák,který dělá doopravdy slušné fotky.jde mě o to aby se zařízení lehce užívalo aby mělo nějaké funkce nějaká anstavení,aby mělo pěkný design nic víc.pak si stáhnu fotky do pc malonko je opravím,doladím v graf.programech a dám na vyvolání.
- sx02
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Pavloš
- Začátečník
-
- sx02
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno vis ono se tezko radi, kodaky fotej obecne vsechny stejne (=prumerne az nimoc)
a kazdej z tech co jsi tu uvedl nabizi neco jinyho a je jenom na tobe cemu das prednost.
LS = je malinkatej kompakt, ale prachmizernej zoom. Nebo bys radsi 10x optickej zoom? To jsou zcela odlisny kategorie.
Ten 7630 zase zacina na 39mm coz se nehodi moc do interieru a na oslavy.
Proste u kazdyho najdes neco cim je specifickej a vlastne nejsou navzajem porovnatelny, bohuzel tady zavisi na tom cemu davas prednost...
K tomu Olympusu - mel jsem to rozepsat - on mozna bude fotit lip, ale za ty penize (+hrozny XD karty) se imho moc nevyplati....
a kazdej z tech co jsi tu uvedl nabizi neco jinyho a je jenom na tobe cemu das prednost.
LS = je malinkatej kompakt, ale prachmizernej zoom. Nebo bys radsi 10x optickej zoom? To jsou zcela odlisny kategorie.
Ten 7630 zase zacina na 39mm coz se nehodi moc do interieru a na oslavy.
Proste u kazdyho najdes neco cim je specifickej a vlastne nejsou navzajem porovnatelny, bohuzel tady zavisi na tom cemu davas prednost...
K tomu Olympusu - mel jsem to rozepsat - on mozna bude fotit lip, ale za ty penize (+hrozny XD karty) se imho moc nevyplati....
- Pavloš
- Začátečník
-
- Pavloš
- Začátečník
-
- Bruk600
- Začátečník
Digitálům zas tak moc nerozumím.Na prázdniny jsem vybíral foťák a po přečtení haldy recenzí,jsem si vybral Kodak Z740.Je to 5 Mpix a 10 x optik zoom a moc oceňuju použité SD karty a nabíjecí tužkové baterie.Fotky jsou O.K. Mi se zas ten 10xzoom docela líbí,je sice bez stabilizátoru,ale za dobrých světelných podmínek ho lze normálně udržet.
Kdybys býval mlčel,tak bys zůstal filozofem.