Taky problem pripojeni noveho disku......2

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
FOX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Taky problem pripojeni noveho disku......2

Příspěvek od FOX »

:? Cavec taky bych od vas potreboval radu jak pripojit novej disk k memu Pc zn. Snek..... Kamos ma noutase a u toho ma pripojenej suplik
interni Swap rack pres usb 1.1 a ext. zdroj .Suplik teda podporuje uz Usb 2.0,Rikal ze to je good a ze kdyz koupim pci kartu s usb 2.0 Tak bude po problemku. Ale.... suplik jsem si pujcil protoze kamos privezl hadr bylo to myslim 200gb wd ale to je jedno..... Zapojil jsem sit do supliku a
komp se nechtel dostat ani do biosu....no nic tak jsem to zase odpojil ze to pripojim az ve winech jako Kamos... Ale ouha kdyz jsem zapnul suplik

!!! jen sitove pripojeni!!! Muj hdd Ibm se systemem se vypnul.... :((((

Zkousel jsem to 2x s timhle diskem a pak jeste s mym wd 4.3 se stejnym vysledkem..... ( Jezis to je prispevek.... ) A tak se ptam nevite kde je zakopanej pes??? A jeste neco jak novej hadr pripojim k memu pc??? Nejsem si jist jestli ten Ide radic bude 100% Ale asi to bude nej... volba.... jinak to mam 440BX Qdi Brilian X1S 384 Ram a 400@500 Celer ..... Predstavuju si tak aspon 120 Gb To IBM mam 46Gb.... Dikes.....
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

no nejsem si jist, jestli jsem to dobře pochopil...

máš správné ovladače na na tu pci usb2.0 kartu ? co máš za wokna ? pokud se to opravdu okamžitě vypne, tak je problém možná ve zdroji :?

jinak pokud je disk připojen přes usb (nebo firewire apod), tak tam nejsou žádná omezení typu 128gb...pokud tvůj BIOS umí disky do 128GB, tak na usb můžeš mít píchnutej disk s 200Gb klidně...ale záleží, jak starej je ten šuplík !!! ten se totiž stará o adresaci bloků na disku...pokud je ten šuplík max rok starý, mělo by to být ok. pokud je starší, možná bude mít problémy s diskama nad 128GB.
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
FOX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOX »

:( No je pravda ze jsem to napsal trochu zmatene.... Tu usb kartu jeste nemam..... Okna mam 2000 Zdroj je temer novy..... A ten suplik myslim bude taky ted nedavno kupovan......
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

zkousel si ten HDD pripojit primo na ksandu bez toho supliku??
to skoro vypada jako by mel nekde nejakej zkrat :o

zkus to primo, alespon zjistis, jestli to dela disk, nebo suplik

predpokladam, ze disk je spravne nasvicovanej, kdyz ho nepripojujes pres USB...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
FOX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOX »

Ne nezkousel jsem ten disk pripojit primo na ksandu protoze nebyl muj ale

kamoe ktery pospichal a navic vim ze tam nepripojim ani 60GB.....
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Abych pravdu rekl, tak to stale uplne nechapu. Rikas, ze USB kartu jeste nemas, ale zes to stejne zapojil ? Kam ci jak si to teda vlastne pripojil ?
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
FOX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOX »

No pres ten suplik kterej jsem pripojil na usb co mam v kompu.... V kmpu mam usb porty jako asi kazdej ale jsou to jen 1.1.... Kapisi????
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“