NO signal

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

joe
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

NO signal

Příspěvek od joe »

potřebuji pomoc s jednou delikátní věcí
takže má sestava je
case MID KME ATX 400W
seagate 80gb,corsair 512mb 400,AMD sempron 64 2800+, MB ASUS 754s K8N4-E deluxe nforce4 pcie16x
graf. LEadtek PX6600TD 128MB pcie16x
a potřeboval bych pomoct s tímto.
Vše jsem složil a zapojil pevně věřím že správně ale myslím si že ano
jenže zapnu komp a ouha vše vypadá v pořádku točí e větráky na chipsetu , procáku,grafice také svítí kontrolka u desky že je on a OK
ale monitor nezapne píše no signal detected zkoušel jsem jestli to není ramkou ale není ani jiná nejela grafika fachčí větrák takže proud tam jde
fakt nevím čím to může být procák by jet měl snad není v pytli deska když rozvádí proud po celém obvodu do větráků že ne a grafikou to asi taky nebude fakt netuším moc díky všem co mi pomohou jsem v koncích.
ALEA ACTA EST
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Mas tu grafiku uplne dostrcenou ve slotu? Me to chvilku taky delalo - boj s PCI-Expressem je neuprosny :) takova ta pacicka musi byt v drazce za zlatymi prsty - Musis ji tam strcit nakrivo zahaknout a dotlacit.
BTW: Nemelo by to byt iacta?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Taky zkontroluj VGA kabel jestli jo dobře zapojenej do grafiky.
Goldnoob team proud member!
sir.morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sir.morpheus »

A co mas za monas???
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)
joe
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od joe »

Don Martinez píše:Mas tu grafiku uplne dostrcenou ve slotu? Me to chvilku taky delalo - boj s PCI-Expressem je neuprosny :) takova ta pacicka musi byt v drazce za zlatymi prsty - Musis ji tam strcit nakrivo zahaknout a dotlacit.
BTW: Nemelo by to byt iacta?
diky ale moc mi to nepomohlo napisu vse co jsem udelal at vam to usnadním jo, takže
- zkoušel jsem jinou ramku Geil 1024MB a nejelo to ani s ni
- jinou grafiku voodoo 2 do pci slotu a take to nejelo porad no signal
- odpojit disk i dvd rom take nic
- jine kable
- a grafarnu jsem tam tlacil az jsem se u toho potil jeste trochu a asi bych zlomil slot:)
- takze nezkousel jsem tyto veci -vymenit zdroj, procak, desku,
ocenim fakt rady
DIKY :roll:
ALEA ACTA EST
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

deska v haji
....ze by to byl MELOUN
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

co clear CMOS? mrkni do manuálu. Občas je na desce zapojen na "clear", přepoj ho na "default".
joe
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od joe »

Lord píše:deska v haji
nj ale jaktože přivádí proud do všech ventilátorů a svítí zelená kontrolka přece zničená deska nevodí proud má poškozený obvod kdežto ta moje má obvod v pořádku
BTW - nejsem LAMA Stepane a Cmos mě napadl neboj se :shock:
ALEA ACTA EST
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

joe píše:
Lord píše:deska v haji
nj ale jaktože přivádí proud do všech ventilátorů a svítí zelená kontrolka přece zničená deska nevodí proud má poškozený obvod kdežto ta moje má obvod v pořádku
BTW - nejsem LAMA Stepane a Cmos mě napadl neboj se :shock:
znicena deska muze proud klidne vest, a diody muzou klidne taky sviti ale deska se nenahodi, zkus jeste vymenit procak, pokud ani to nepomuze tka je v haji deska...

Jirin
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

Jirin píše: znicena deska muze proud klidne vest, a diody muzou klidne taky sviti ale deska se nenahodi, zkus jeste vymenit procak, pokud ani to nepomuze tka je v haji deska...

Jirin
přesně tohle se mi taky stalo, reklamace by měla být v poho.

joe: sry, jen jsi to výše nenapsal.
joe
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od joe »

_Stepan píše:
Jirin píše: znicena deska muze proud klidne vest, a diody muzou klidne taky sviti ale deska se nenahodi, zkus jeste vymenit procak, pokud ani to nepomuze tka je v haji deska...

Jirin
přesně tohle se mi taky stalo, reklamace by měla být v poho.

joe: sry, jen jsi to výše nenapsal.
dobře díky a jsi si jistý tou reklamací že to půjde v poho mám to z alfy
a tam je docela problém vyreklamovat nefunkční zboží...
a jste si jisté na 100% že je to deskou fakt se mi nezdá že by se nenahodila
vždyť když se deska nenahodí nemůže pracovat procák ani paměť ale on pracuje trochu tzn že procák jede a tzn že deska by pak nejela jen v určitém segmentu což je blbost desky jsou konstruovány jako celek ne aby jedna část jela a druhá ne.
Ale dobrá ještě vyzkouším vyměnit jednou ramku, grafarnu, procak
pak zkusím svou desku dát s funkčními částmi uvidíme..
ale díky každý nápad co by zde kdo měl nebo radu pište ocením to díky
ALEA ACTA EST
popo_1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od popo_1 »

taka blbost:skusal si ini monitor :lol:
CPU:E6300 1,86GHz@3150MHz(450x7),Chladic CPU:AC Freezer 7PRO/GK:nVidia GeForce 7600GT Leadtek //MB:ASUS P5B Deluxe/RAM:2x512MB+2x1GB Corsair 800Mhz/HDD:Seagate 7200.10 250GB SATA2,Hitachi deskstar 160GB PATA,Seagate Baracuda 60GB PATA/DVD-RW:TSST SH-S183A/Case:Thermaltake Swing stribrna,presklena/Zdroj:Fortron Blue Storm II 400W
3DMark 01:32392 bodu 3DMark 03:15282 bodu 3DMark05:6574 bodu, Super PI:2M/32M:45,29s/17m 36s
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

joe píše: dobře díky a jsi si jistý tou reklamací že to půjde v poho mám to z alfy
a tam je docela problém vyreklamovat nefunkční zboží...
a jste si jisté na 100% že je to deskou fakt se mi nezdá že by se nenahodila
mě se taky stalo poprvý, že deska umřela, taky se mi to nechtělo věřit. S popisem závady jsem to poslal na reklamaci a zpět poslali fungl novou. Pokud vyzkoušíš všechny ostatní komponenty a nepůjde to, je velmi nepravděpodobné, že by ji v alfě rozchodili. V takovém případě podle mě musí uznat reklamaci.
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

a kdyz ji neuznaji tak ji odpal
....ze by to byl MELOUN
joe
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od joe »

TAAAK A JE TO TADYYYY
TAKŽE DNES JSEM ZKOUŠEL NAPROSTO VŠE A JE TO JASNÉ JIŽ NA STO PROCENT JE TO DESKA OVŠEM TRÁPÍ MĚ JEDEN PROBLÉM ALE K TOMU AŤ SE VYJÁDŘÍ JEN TI CO TOMU FAKT ROZUMÍ TAKŽE ZÍTRA TO VEZU NA REKLAMACI.
ALE JEŠTĚ JE JEDNA MOŽNOST JE TAM KONEKTOR NA ZDROJ ATX OVŠE MMÁ 24 PINŮ + TEN MALÝ 4 PINOVÝ NA DESCE
JENŽE NA ZDROJI MÁM JEN 20TI PINOVÝ KONEKTOR
TAKŽE MÁM 4 PINY VOLNÉ JE MOŽNÉ Ž EPROSTĚ DESKA NEDOSTÁVÁ DOSTATEČNÉ NAPĚTÍ A TUDÍŽ SE NEROZJEDE NENÍ NÁHODOU MOŽNÉ ŽE SI JEN MÍSTO REKLAMACE DESKY STAČÍ KOUPIT REDUKCI NA 24 PINOVÝ KONEKTOR
DÍKY ZA RADI POPROSIL BYCH JEN LORDA A OSTATNÍ ZKUŠENÉ UŽIVATELE
ALEA ACTA EST
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

tak jak to vypada je to jasne je to deskou
to napeti je v pohode zapojis jen 20pinu a vsechno bezi jak ma to na to nema vliv.
Podle me bude v haji radic pro grafiku, takovejchto pripadu mam tak 6 mesicne a byva to prevazne timto.
Takze tu RMA ti vzit musi, kdyz jim reknes co si s tim delal ze si vsechno menil apod, tak neni problem. Pochopitelne o 20pinovem zdroji se nezminuj mohou se pokusit delat z tebe vola ze je to tim.
....ze by to byl MELOUN
Helstik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Helstik »

No jeste bych vyzkousel tu redukci.V alfe stoji 100kč.Mam tam kamose a ten mi rikal ze by to mnelo jet i na 20pinu ale pro lepsi napajeni se doporucuje zapojit ten 24pin.
CPU: AMD Ryzen 9 5900X, CPU FAN: Noctua NH-C12P, MB: Aorus, RAM: Kingston 64 GB, SSD NVMe 2+2+4TB, HDD Seagate 16T , VGA: RTX 4070 Super, CASE: Thermaltake Armor VA8000BWS, POWER: Corsair Professional Gold AX850 850W, LCD: Benq 27 4K + Dell 24 4K
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

nekde sem cet ze ty redukce delaji trochu problemy
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Helstik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Helstik »

hmmm?Tak o tom slysim prvne.Kdyz si koupis orygos tak by ti to mnelo frcet tak jak ma,jedine ze by se nekdo sekl ve vetvichi s napajenim.Jinak to musi fachat
CPU: AMD Ryzen 9 5900X, CPU FAN: Noctua NH-C12P, MB: Aorus, RAM: Kingston 64 GB, SSD NVMe 2+2+4TB, HDD Seagate 16T , VGA: RTX 4070 Super, CASE: Thermaltake Armor VA8000BWS, POWER: Corsair Professional Gold AX850 850W, LCD: Benq 27 4K + Dell 24 4K
joe
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od joe »

TAAAK A UŽ MI TO JEDEEE A VŠICHNI JSME SE MÍLILI NAŠEL JSEM JEDINÝ PŘÍSPĚVEK NA NETU
JE TO ROZÍLEM BIOSŮ DESKA MÁ 1.03 PROCÁK 1.06 NEKOMUNIKOVALY
TOT VŠE
ALEA ACTA EST
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“