změna MAC - ale NET stále nejde ( POMOZTE PROSÍM)

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
ThomasK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

změna MAC - ale NET stále nejde ( POMOZTE PROSÍM)

Příspěvek od ThomasK »

Ahoj, mám wifi připojení, a zkoušel jsem se připojit přes kámoše. Já mám USB wifi adaptér , a přes program A MAC change jsem změnil MAC adresu na tu kterou má kamarád na síťovce, pak jsem si nastavil IP adresu,bránu a DNS servery přesně tak jak to má kamarád, ale síť ani net mi prostě nejede.Nevym proč, kámoš má samozřejmě PC vyplé,jinak by se 2 PC se stejným nastavením nepřipojily, ale poraďte mi čím to může být, popř. nějaké fórum o hackingu či tak něco kde by mě někdo poradil. Díky moc, docela to spěchá.
Čus.
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

No zavolas providerovi , podpises zmluvu o pripojeni , on ti to nastavi a pôjde ti internet .
Alebojednoduchsie : zmen tu adresu priamo vo windwose a nie cez nejake priblble programy najdes to v nastaveni sietovej karty ... pohladaj
ale niesom si isty ci to pojde aj na USB WIFI adapter nastavit ak nie tka aj ten program ti to nenastavi
ale ajtak mat internet nacierno ,, mozno to tu aj zamku lebo hackovat nieje zrovna dovolene a uz duplom nie na verejnom fore
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
ThomasK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ThomasK »

MaTTo S píše:No zavolas providerovi , podpises zmluvu o pripojeni , on ti to nastavi a pôjde ti internet .
Alebojednoduchsie : zmen tu adresu priamo vo windwose a nie cez nejake priblble programy najdes to v nastaveni sietovej karty ... pohladaj
ale niesom si isty ci to pojde aj na USB WIFI adapter nastavit ak nie tka aj ten program ti to nenastavi
ale ajtak mat internet nacierno ,, mozno to tu aj zamku lebo hackovat nieje zrovna dovolene a uz duplom nie na verejnom fore
No ono to není načerno, protože mámoš platí za net, a když není o výkend doma, tak se na něj připojim a platim mu za to, sice malou částku,ale spokojenost na obou stranách.
Ta adresa mi změnit jde, a pak když se podívám do WINIPCFG tak to taky ukazuje tu kterou jsem si tam nastavil, takže to asi nebude MAC adresou,ale je tam zřejmě ještě nějaký zádrhel , nějaká ochrana proč to nejede.
Prosím napište, díky mooc.
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

a ten srandovny usb adapter dosiahne na siet providera?
ThomasK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ThomasK »

Joži píše:a ten srandovny usb adapter dosiahne na siet providera?
jo dosáhne úplně v pohodě to vydí na to APčko, mám to vyzkoušené.
tak poradí mi pls někdo?
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

ThomasK píše:
Joži píše:a ten srandovny usb adapter dosiahne na siet providera?
jo dosáhne úplně v pohodě to vydí na to APčko, mám to vyzkoušené.
tak poradí mi pls někdo?
hmm
no ono je to chranene tou MAC adresou podla nej ta to pusti do siete skus zobra ten WIFI adapter od kamosa ci ti to pojde s tym ,,, je moznost ze na tom USB adaptery nezmenis MAC adresu
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“