problemek s grafikou

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
batour
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

problemek s grafikou

Příspěvek od batour »

Helfněte mi nekdo,vždycky když pařim Call of Duty po netu tak po 5 minutach se mi hra kousne a musim restartovat compa.Vubec s tim nejde hnout,cim to je ze se takhle hryzne u jiny hry mi to nedela.Vypnul jsem fast write a snižil jsem agp z 8 na 4
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

takze u jinych her ti to nedela?zkusil si opravdu vic her?mas OC procesor ci GK?jestli ano tak zkusit dat na default , pokud ne tak zkus pridat napeti do AGP CPU a RAM , treba to pomuze , zkusil si jinou RAM?zkousel si reinstal?reinst driveru , directX popripade win?
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

udelej to co ti radi sh. Jinak tvoje GK je chazena pasivne...skus ji ofukovat chladicem
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Upřesni prosím název threadu.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
ji_ri_k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ji_ri_k »

Čau, tvůj problém spočívá nejspíše v chlazení tvé GK. Z mých zkušeností - když taktuji grafickou kartu (a dostávám se k vrcholu taktů) tak první hra ve které padne je právě call of duty. Takže zkus něco udělat s chlazením !!
MB:Gigabite GA - K8NS, CPU: 64 Sempron 2800+; 2x512MB Kingmax 433 CL 2.5; GK: ASUS 9550GE/TD 250/200@405/280;HDD: Hitachi 160 GB;Soundblaster 5.1; Creative 5300
web: http://www.jirinovak.com
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“