Radiator?

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
saboo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Radiator?

Příspěvek od saboo »

Předem chci upozornit že jsem ve vodním chlazení poze teoretik a naprosta lama, ale co takhle radiator nahradit něčím jako je tohle?

http://forum.living.cz/file.php?34,file=261780
Naposledy upravil(a) saboo dne úte 1. lis 2005, 13:33, celkem upraveno 2 x.
Na střední jsem udělal 4 CESEMODY za zapas ( ne za sezonu za zapas )
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Mno, mozna i jo,jen by to nebylo tolik efektivni.Otazkou je co na to cerpadlo...
.
saboo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od saboo »

ja si naopak myslim, ze jak by se ta voda vlastne michala, ze by chladla i lip.. cerpadlo by muselo bejt asi nejaky drasi s patricnym vykonem. tekutina by mohla bejt voda obarvena nejakym uv senzitivnim svinstvem, nebo rovnou barevna, ale to by ta fontana byla asi od toho pak dost zadelana. kdyz bych tam caknul jar, tak by to prenilo. ( fuj )
Epidot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Epidot »

vypada to hezky ale timhle uchladis tak maximalne A64 @ powerNow pri 1,0V na1 GHz.... a to nepocitam grafarnu a jine.

Doopravdy... teplo se nema moc kam rozvadet. Radeji ,,normalnejsi,, radiator. Ale pokud tohle mas doma proc to nezkusit ?? Par zkusenosti se vzdy hodi.
13600k@54x/44x+Noctua D15SG2, MSI Z690 Tomahawk, 32GB Kingston DDR4 3600, ASUS TUF RTX 5070Ti, ASUS ROG SWIFT PG279Q HW G-Sync, Samsung 990Pro 2TB, 970Evo+2TB, 970Evo+1TB, Intel 660p 2TB, Dell EMC/PM893 1,92TB, Intel X25-M 80GB, Fractal Torrent Solid, Corsair RM1000x('24), Logitech G502+G815 tactile US, Secretlab OMEGA, RME ADI-2 DAC FS+Denon AH-D9200
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Nebo silnejsi cerpadlo a radiator+tohle na efekt
.
hoblajz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hoblajz »

ještě si to můžeš podsvítit a mít to místo lampičky... :lol:
Notebook ASUS F3Tseries
saboo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od saboo »

ne, nemam, tenhle obrazek jsem tam dal jen proto, ze jsem nic jineho nenasel myslim, proste nekaou domaci fontanu. slo mi spis o to, jestli by to stacilo ( teda asi ne ) a taky jestli je radno poustet vodu ( kapalinu ) z uzavrenyho resp. hermetickyho obehu.
Odpovědět

Zpět na „Voda“