Technics RP-F300 - zkušenosti

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Technics RP-F300 - zkušenosti

Příspěvek od xIndian »

Hojsa lidi,

máte někdo zkušenosti s těmito sluchadly? Docela o nich uvažuju. Na běžný poslech by mohly stačit.

Předem díky.
matysbrno
Začátečník
Začátečník

Nešel bych do nich

Příspěvek od matysbrno »

Technics repro i sluchátka jsou nádherná masová sptřebka,ale co jsem měl možnost slyšet,tak po zvukové stránce nic moc.Prostě oči prodávají.Ale je fakt,že tyhle jsem neslyšel.že by vyjímka potvrzující pravidlo?
kurri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurri »

Docela souhlas.Cetl jsem recenzi na sluchatka Technics RP-F500 a prave po zvukove strance nic moc,ale vyborny komfort noseni.
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

kurri píše:Docela souhlas.Cetl jsem recenzi na sluchatka Technics RP-F500 a prave po zvukove strance nic moc,ale vyborny komfort noseni.
NJ: Ale já jsem psal RP-F300 :)
kurri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurri »

xIndian píše:
kurri píše:Docela souhlas.Cetl jsem recenzi na sluchatka Technics RP-F500 a prave po zvukove strance nic moc,ale vyborny komfort noseni.
NJ: Ale já jsem psal RP-F300 :)
Ja vim,ze jsi psal o typu RP-F300,ja jsem jenom daval priklad co jsem cetl o sluchatkach Technics.Osobne bych do sluchatek Technics nesel.
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

No mě naopak spousta lidí Technicsy doporučovalo. Zvláště tenhle model. Ale bojím se, že ho nikde neseženu.
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Tak jsem je sehnal. A musím říct, že max. spokojenost. Rozsah good. Hutný basy. Ještě jsem zkoušel vyšší model, konkrétně RP-F350 a téměř jsem nepoznal rozdíl. Akorát měli jenom jeden kabel do sluchátek a trochu jinej design. Což je docela výhoda. Jinak kabel je dlouhý 4m, což je úplně skvělý.

Jinak zkoušel jsem muziku všech možných žánrů, zapařil jsem FEARa a musím říct, že je to úplně něco jinýho, než když člověk paří na reprácích.
cool.beer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cool.beer »

tyhle RP-F300 sem neslysel... ale uz pres rok mam RP-F400 a za vydane penizky docela dost muziky. Nemam si naco stezovat....
Procesor: Intel Core i7-6700K Deska: Asus Z170i MINI-ITX Paměti: Corsair Vengeance LPX Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz Grafická karta: GIGABYTE GTX 980 Ti G1 GAMING 6GB DDR5 SSD: M.2 Samsung 950 Pro 512GB + Sandisk Extreme Pro 960GB Keyboard + Mouse + Podlozka + Gamepad : Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800, CZ + Logitech Performance Mouse MX + Razer Manticor + Razer Sabertooth LCD: 27" Philips Brilliance 272P4QPJKEB Skříň MINI ITX: NCASE M1 ver. 5.0 Chlazení: Corsair H100i GTX Zdroj: SilverStone SX600-G 600W SFX
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

cool.beer píše:tyhle RP-F300 sem neslysel... ale uz pres rok mam RP-F400 a za vydane penizky docela dost muziky. Nemam si naco stezovat....
Co tě stály?
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“