Máte někdo tyto reproduktory ??? http://www.xoro.cz/products/hxs_531.htm
Stále váhám mezi nimi a GEMBIRD WCS-YF-1A . Šel bych do XORa ,ale trošku mě mate rozměr Subwoofer ,údávaná hloubka je 220mm ,což se mi zdá dost málo.A za druhé zřejmě nemá nastavení množství basů. Pokud je máte někdo doma ,tak napište ,jestli je to pravda. DIKY.
Xoro HXS 531 5.1
Moderátor: CageJ
- MEDURAK
- Nováček

-
- Bruk600
- Začátečník

AHOJ,mám ty XORO něco přes týden a spokojenost.Je tam asi překlep,hloubka je asi špatně napsaná měla by být 32 cm.Jak ses ptal na ty basy,tak jde dálkovým nastavovat vzlášť hlasitost SW a pak centr a zadky.Jinak jsem nejlevnější podobně vyvedené repro viděl za 8-10k.
Kdybys býval mlčel,tak bys zůstal filozofem.
- MEDURAK
- Nováček

-
- Bruk600
- Začátečník

Čau,mám to napojený ke kinu a AUX do starší věže,myslím,že připojit to k PC by neměl být problém.Syn má u PC napojený obyč. CREATIVy 5.1(tehdy asi před rokem stály něco přes 2k) a nedá se to srovnat.Jinak jsem jiné konkurenční sestavy neslyšel.Co se týká bručení,tak alespoň já nemám žádné(ještě jsem to odběhl pro jistotu zkusit).No a jak jsem napsal,tak vůčí levným CREATIVům je to jiná kategorie.Pokud chceš ještě silnější bas,tak mají v nabídce sestavu XORO 512 a ta má ještě parametrově nadupanější SW. Mi stačí ta 531 a spokojenost.
Kdybys býval mlčel,tak bys zůstal filozofem.
- MEDURAK
- Nováček

-
- Wishmaster
- Začátečník

-
Tato sestava me taky dost zajímá. Videl jsem ji na Invexu a první, co me napadlo, tak bylo Gembird (co mám doma) - zakladní stavba reproduktoru je totiz zcela stejná - tvary beden, rozmístení jednotlivých prvku atd. Mají jen trochu jinací reproduktory a asi navíc dekodér. Ted jeste navíc ten ovladac co je na fotografii pod odkazem - presne ten byl puvodne u Gembirdu. Myslím, ze tyto sestavy mají hodne spolecného.
Az je budes mít, tak napis skusenosti s nimi.
(Jinak na Invexu byly za 2800Kc bez DPH, takze nejakých 3300 s DPH - cena také zcela stejná s Gembirdem).
Sorry za chybející hácky zavinené ignorací pocítace (opravdu nemám jen spatne preplou klávesnici
).
Az je budes mít, tak napis skusenosti s nimi.
(Jinak na Invexu byly za 2800Kc bez DPH, takze nejakých 3300 s DPH - cena také zcela stejná s Gembirdem).
Sorry za chybející hácky zavinené ignorací pocítace (opravdu nemám jen spatne preplou klávesnici
- MEDURAK
- Nováček

-
RECENZE
Jak jsem slibil .RECENZE je zde http://pcrecenze.wz.cz/ Snad to nekomu pomuze pri rozhodovani.