Cago, no je to z hliniku takze by se ti disk v tom nemnel moc prehrivat a Hitachi taky moc nezhavi takze by to mnelo byt v klidu.Pocitej ale s tim, ze prenosova rychlost u tohoto zarizeni nebude vyssi jak 30MB/s takze ti to pojede tak kolem 25MB/s strop bude tech 30MB/s
Tak koupeno. Ten externí box umí 1394, ale přišlo mi to poněkud nestabilní, protože mi windows neustále při zkopírování 5GB dat oznamovaly, že jsou poškozeny soubory Nevim, je možný že jsem to tam nějak blbě strčil, s 1394 vůbec nedělám, ale na USB to jede moc pěkně, dokonce to dodrželo postup instalace co je v manuálu.
Oboje nastavení jsem testoval HDTachem a je tam stropová hodnota 30MB/s.
Ahoj neni zac.Radeji pouzivej to USB ja s tim nemam problemy a do XP ani nemusis instalovat zadne ovladace aspon ja ne.Takze pohoda.No jo rikal jsem ze strop bude 30MB/s tak at slouzi
Helstik píše:Ahoj neni zac.Radeji pouzivej to USB ja s tim nemam problemy a do XP ani nemusis instalovat zadne ovladace aspon ja ne.Takze pohoda.No jo rikal jsem ze strop bude 30MB/s tak at slouzi
Ne to ne ja mam jen 2x USB supliky ktere maji jen koncovku na USB konektor.Lepsi mas pouzivat USB je pouzivanejsi a jeste se mi nestalo ze by mi USB delalo chyby pri prenosu.A do XP nepoterbujes nahazovat zadne ovladace a je to rychlejsi.Prece jen 1394 neni tojik pouzivany tak kdo vi jak na tom bude.A nejsem si scela jist jesti dosahuje takovych datovych propustnosti jako USB.
USB 2.0 by mělo být "papírově" rychlejší(480Mbit/s) než ohnivej drát(400Mbit/s). Ale praxe je jiná, s firewire dosáhneš trvale vyšší rychlost, nebudou tam takový výkyvy. A firewire při přenosu taky tolik nezatěžuje systém.
Každopádně pro normální použití USB 2.0 stačí bohatě a výhoda je lepší "vrozená" podpora USB ve Win.
Epox 8RDA3+ PRO, AMD Barton 2500+@11x166MHz/1,425V!(Prime-stable)+Spire FalconRock II, RAM celkem 1GB, HDD Samsung 250GB SATA, Sapphire Radeon 9550(250/200MHz) 128MB->9600 bios mod(475!/200MHz), DVD-RW LG GSA-4082B, Wifi AP WRT-311, Seasonic 380W, vlastní regulace všech ventilátorů podle teploty