Problem graficke karty Intel 82852/82855GME

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Ausfi
Nováček
Nováček

Problem graficke karty Intel 82852/82855GME

Příspěvek od Ausfi »

Dobry den,
chtel jsem se zeptat, stahl jsem z intel.com nejnovejsi ovladac, naistaloval a k memu udivu jsem najednou mel zobrazenou na celem displeji pouze polovinu obrazovky, ta druha byla kdesi jakoby virtualne pod displejem. Pri naistalovani stareho ovladace je zase vse v poradku, moc to nechapu!
Muj problem vezi v tom, ze bych chtel spustit NHL 06, kdyz 05 mi normalne jela na plne obratky a pri kazdem spusteni se mi zobrazi hlaska, ze mam aktualizovat driver. Co s tim? Jede tato hra vubec nekomu s touhle grafarnou a chipsetem?
Diky moc za odpoved, AUSFI
Evilko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem graficke karty Intel 82852/82855GME

Příspěvek od Evilko »

Ausfi píše:Dobry den,
chtel jsem se zeptat, stahl jsem z intel.com nejnovejsi ovladac, naistaloval a k memu udivu jsem najednou mel zobrazenou na celem displeji pouze polovinu obrazovky, ta druha byla kdesi jakoby virtualne pod displejem. Pri naistalovani stareho ovladace je zase vse v poradku, moc to nechapu!
Muj problem vezi v tom, ze bych chtel spustit NHL 06, kdyz 05 mi normalne jela na plne obratky a pri kazdem spusteni se mi zobrazi hlaska, ze mam aktualizovat driver. Co s tim? Jede tato hra vubec nekomu s touhle grafarnou a chipsetem?
Diky moc za odpoved, AUSFI
driveri jsem taky aktualizoval a neudelalo mi to ale kdyz tak skus si nastavit rozliseni ponevac to vypada na to
no sam osobne nevim jestli zrovna nhl06 jede ale vim ze na strankach intelu mas seznam nekolika her ktere testovali
jinak chci se te zeptat jake hry si jeste na tom hraval prijakych detajlech a jak to jelo mam taky tuhle kartu a moc by mne zajimalo co na tom spustim a aby se to dalo i hrat
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“