Aktualizace Win XP-chyba

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Bedas
Začátečník
Začátečník

Aktualizace Win XP-chyba

Příspěvek od Bedas »

stáhnou se mi aktualizace, kliknu na ně.....probíha instalace, a pak na konci se mě napíše "Následující aktualizace nebyly nainstalovány" a vypíšou se 3 updaty, který se neinstally. Takto se mě to ukazuje furt a furt to prosí o update.
Proč nejdou instalnout??....Dík za každou radu
CPU: AMD Phenom X4 9950 BE RAM: Kingston HyperX 1066MHz 4GB(2 x 2GB) Motherboard: Asus M2N32-SLI Deluxe HDD: SAMSUNG HD501LJ, 2x 500GB + 1TB Grafika: ASUS ENGTX275 896MB
..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:: Water cooling ::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::....::..::..::..::..::..::..
[pumpa]Laing DDC 12V PRO AGB + Alphacool TOP -> [cpu blok]EnzoTech SCW-1 - Sapphire revA -> [chipset blok]by Wroom -> [mosfet blok #1]by Wroom -> [radiátor #1]Alphacool NexXxoS PRO I rev2 -> [mosfet blok #2]by Wroom -> [gpu blok]Swiftech MCW60 -> [radiátor #2]Magicool Copper Radiator Triple Xtreme 360 -> [expanzka] [url=ttp://wroom.wz.cz/komponenty/exp_v2/exp_v2.html]by Wroom[/url]
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktualizace Win XP-chyba

Příspěvek od Dzin »

Bedas píše:stáhnou se mi aktualizace, kliknu na ně.....probíha instalace, a pak na konci se mě napíše "Následující aktualizace nebyly nainstalovány" a vypíšou se 3 updaty, který se neinstally. Takto se mě to ukazuje furt a furt to prosí o update.
Proč nejdou instalnout??....Dík za každou radu
Co je stahnout ručne přes katalog? A pak nainstalvat. Co je to za aktualizace? Me to občas taky blbne.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
totot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od totot »

Skus spustit update cez IE - webupdate. Ak sa ti niektore polozky nenaistaluju tak si pozri podrobne informacie o nich a otvori sa ti dalsie okno. Tam sa preklikaj na novu stranku..uz si to presne nepamatam...a tam bude podrobny popis updatu s moznostami instalacie pre rozne verzie Windowsu a pod. Zvol si prislusny system napr. Win XP SP2 a klikni na odkaz otovri sa ti okno na stihanutie suboru...no a zvol si "otvorit" alebo ulozit na disk. Pri otvorit sa ti subor stiahne a spusti sa instalacia ak zvolils ulozit tak sa ti ulozi na disk a potom manualne musis ten subor spustit...
Toto fungovalo u mna pri niekolko nasobnom neuspesnom pokuse o instalaciu aktualizacie :)).

Vela stastia
Asus z96
core duo@2.0GHz,2GB 667Mhz DDR dual channell,Ati x1600,80GB HDD @ 7200rpm
" there is no limit to stupidity "
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

stahni si ty aktualizace pres IE a instaluj je primo z disku, abys videl jake chyby to pri instalaci hlasi
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Bedas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bedas »

nj, ale ono to po mě chce: "Chcete-li získat aktualizace, musíte nejdříve ověřit pravost softwaru systému Windows. Ověřením získáte jistotu, že používáte pravou kopii systému Windows s úplnou licencí."
myslíte že mám snad originálku :twisted: :-D ........takže mě to nejde :wink:
CPU: AMD Phenom X4 9950 BE RAM: Kingston HyperX 1066MHz 4GB(2 x 2GB) Motherboard: Asus M2N32-SLI Deluxe HDD: SAMSUNG HD501LJ, 2x 500GB + 1TB Grafika: ASUS ENGTX275 896MB
..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:: Water cooling ::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::....::..::..::..::..::..::..
[pumpa]Laing DDC 12V PRO AGB + Alphacool TOP -> [cpu blok]EnzoTech SCW-1 - Sapphire revA -> [chipset blok]by Wroom -> [mosfet blok #1]by Wroom -> [radiátor #1]Alphacool NexXxoS PRO I rev2 -> [mosfet blok #2]by Wroom -> [gpu blok]Swiftech MCW60 -> [radiátor #2]Magicool Copper Radiator Triple Xtreme 360 -> [expanzka] [url=ttp://wroom.wz.cz/komponenty/exp_v2/exp_v2.html]by Wroom[/url]
totot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od totot »

:shock: ty nemas original??? no to tu ani nahlas nehovor!!!! My tu totiz vsetci mame origos Win :twisted:

No a skusil si teda nechat nainstalovat ten aktiv X prvok? ( myslim ze to je active X...) nejde ti ani ten nainstalovat?

Niekde som myslim cital, ze to nemusis instalovat a aktualizacie by ti mali ist...ale neviem to urcite.
Asus z96
core duo@2.0GHz,2GB 667Mhz DDR dual channell,Ati x1600,80GB HDD @ 7200rpm
" there is no limit to stupidity "
Bedas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bedas »

totot píše::shock: ty nemas original??? no to tu ani nahlas nehovor!!!! My tu totiz vsetci mame origos Win :twisted:

No a skusil si teda nechat nainstalovat ten aktiv X prvok? ( myslim ze to je active X...) nejde ti ani ten nainstalovat?

Niekde som myslim cital, ze to nemusis instalovat a aktualizacie by ti mali ist...ale neviem to urcite.
no mě žádnej dotaz o instal ActiveX neukazuje

hm, už sem to vyřešil tak.....že sem zaškrtl "Na tyto aktualizace už neupozorňovat" .....to mě snad nezabije když nebudu mět updatlej win třema updatama :lol:
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

když ti to nabídne ověřit pravost,poté ti to nabídne nainstalovat active X a pak ti to dovolí stáhnout vše pro legální uživatele Woken
ASUS A6T AP017
Bedas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bedas »

Budulman píše:když ti to nabídne ověřit pravost,poté ti to nabídne nainstalovat active X a pak ti to dovolí stáhnout vše pro legální uživatele Woken
no klinku na pokračovat, když to po mě chce abych ověři pravost ale pak se mě nic neukáže abych installnul activeX
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“