Master Rallye - cd v mechanice

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Master Rallye - cd v mechanice

Příspěvek od Thellwin »

Na Level DVD byla jako jedna z plných her i hra Master Rallye. Teď jsem jí chtěl vyzkoušet, ale při spuštění mi to vyhodí hlášku "Please insert the "Mater Rallye" cd into the CD Drive" ... DVD ze kterého to bylo instalované přitom v mechanice mám. Netuší někdo v čem by mohl být problém :?
Goldnoob team proud member!
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Odinstalovat veškeré případné CD emulující programy?

Na level.cz k tomu nic není?
show must go on..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ne, na netu jsem nic nenašel ... zkusím odinstalovat ty CD emulátory (i když je ta hra imho dost stará na to, aby jí tohle vadilo)
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Máš tu mechaniku v které máš to DVD podle písmenek na prvním místě mezi mechanikama, některé starší hry hledají vložené CD jen v první mechanice.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mechanika je první ... má písmeno D. Jinak nepomohlo ani odinstalování CD emulátorů (jestli něco nezůstalo v registrech to nevím, snad ne) ... už mě to docela štve. Zkusil jsem přeinstalovat hru a to samý :(
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Nj, problem s origosama, hnus. Vyres to postaru
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“