Chyba v registru Windows XP při startu systému:-((

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Mara.nello
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Chyba v registru Windows XP při startu systému:-((

Příspěvek od Mara.nello »

Zdravím všechny...
Mám tento problém - nedávno jsem se hrabal z určitých problému v registrech. Jde o toto - stáhnul sem mi do kompu jeden "šit" (bohužel v nevhodnou dobu jsem měl zrovna vypnutý firewall Kerio) zakázal mi v registrech zobrazování správce úloh, a doteď nemůžu měnit nastavení plochy(třeba obrázek na plochu). To mě ale zas tolik neptrápí. Vyřešil jsem správce úloh, ale bohužel jsem někde změnil něco - a hrabal jsem se jen tady : HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies
:(

hlavně zde - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\ActiveDesktop

a taky zde
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies

Zkrátka jsem mojí blbostí někde změnil v nějakým klíči z 0 na 1 nebo obráceně, a teď při startu systému, než ještě naběhne logo přihlášení, mi na obrazovku naskoči okýnko(jakoby s hodnotou registru - 0 nebo 1) nemá žádný popis, a dokud se nedá OK, tak systém sám nenaběhně.

Je to děs, nechce se mi přeinstalovat systém, to je až ta poslední možnost, zkoušel jsem i obnovu registrů - předem zálohovaný, ale nic, tak nevím, co jsem kde zvoral.
Pokud někdo víte, kde je problém....dík moc za radu!!!! :wink:

A když už sem u toho, kterej klíč v registru má na starosti zakázání změnu nastavení plochy?Nemůžu si změnit pozadí....... nic..
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Gpedit.msc a tam si to prenastav tak jak to ma byt.
Na tom okne neni nikde zadny text??
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Mara.nello
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

dík za odpověď

Příspěvek od Mara.nello »

ahoj, díkas, ale ještě mi poraď , co tam mám nastavit?Jo to okno je bez textu, mám to uložený jako obrázek(print screen:-) jestli chceš, tak pošlu na mail, abys věděl o co jde.

dík :)
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

obnova systemu nic??
ASUS A6T AP017
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: dík za odpověď

Příspěvek od Dony »

Mara.nello píše:ahoj, díkas, ale ještě mi poraď , co tam mám nastavit?Jo to okno je bez textu, mám to uložený jako obrázek(print screen:-) jestli chceš, tak pošlu na mail, abys věděl o co jde.
dík :)
to okno nejspis bude zprava pred interaktivnim prihlasenim (konf. pocitace -> nast. sys. win. -> nast. zabezpeceni -> mistni zasady -> moznosti zabezp.
-> interaktivni prihlasovani: nazev zpravy pro uzivatele pokousejici se prihlasit
-> interaktivni prihlasovani: text zpravy pro uzivatele pokousejici se prihlasit

nastaveni plochy konf. uzivatele -> sablony pro spravu -> plocha... -> ovladaci panely...

staci si to trochu projit a procist, ze? :wink: :devil:
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“