Mám tento problém - nedávno jsem se hrabal z určitých problému v registrech. Jde o toto - stáhnul sem mi do kompu jeden "šit" (bohužel v nevhodnou dobu jsem měl zrovna vypnutý firewall Kerio) zakázal mi v registrech zobrazování správce úloh, a doteď nemůžu měnit nastavení plochy(třeba obrázek na plochu). To mě ale zas tolik neptrápí. Vyřešil jsem správce úloh, ale bohužel jsem někde změnil něco - a hrabal jsem se jen tady : HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies
hlavně zde - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\ActiveDesktop
a taky zde
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies
Zkrátka jsem mojí blbostí někde změnil v nějakým klíči z 0 na 1 nebo obráceně, a teď při startu systému, než ještě naběhne logo přihlášení, mi na obrazovku naskoči okýnko(jakoby s hodnotou registru - 0 nebo 1) nemá žádný popis, a dokud se nedá OK, tak systém sám nenaběhně.
Je to děs, nechce se mi přeinstalovat systém, to je až ta poslední možnost, zkoušel jsem i obnovu registrů - předem zálohovaný, ale nic, tak nevím, co jsem kde zvoral.
Pokud někdo víte, kde je problém....dík moc za radu!!!!
A když už sem u toho, kterej klíč v registru má na starosti zakázání změnu nastavení plochy?Nemůžu si změnit pozadí....... nic..