2 Stejné bezdrátové myši - Budou se rušit???

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

2 Stejné bezdrátové myši - Budou se rušit???

Příspěvek od robocop »

Zdar,
mám doma k PC tuhle myšku: http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=41152

No prostě uvažuju že si ji koupím i k Notebooku,tak mě moc zajímá jestli se nebudou navzájem rušit?
nemely by ne?
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: 2 Stejné bezdrátové myši - Budou se rušit???

Příspěvek od sh »

robocop píše:Zdar,
mám doma k PC tuhle myšku: http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=41152

No prostě uvažuju že si ji koupím i k Notebooku,tak mě moc zajímá jestli se nebudou navzájem rušit?
nemely by ne?
pochybuju , nemelo by se to dit , vyrobci na to museli myslet (pokud nejsou opice..) si vem treba kancl kde mas 10 zenskejch a stejny mysi.. to by byl bordel :wink: nebal bych se toho
alea206
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od alea206 »

No, já bych se toho bál, myslim že už sem slyšel o tom, že se to dělo. Ale je to dýl a možná už se to vyřešilo. Já o tom ale pochybuju, protože dělat každý myši zvlášt frekvence nebo kódování by bylo finančně i výrobně náročný.
ASUS P4C800; P4 Nortwood 2,8@3,3; 4x512MB RAM Kingmax SuperRAM DDR433 (192MHz) 2-3-3-5;Palit X1950GT 512MB GPU 500@600; RAM 1200@1400 ; LC 6550 V2.0 550W; CD-RW; DVD-ROM, DVD-RW, 200GB SATA, 40GB ATA,
Protom@n
Nováček
Nováček

Příspěvek od Protom@n »

podla moznosti by sa nemalo rusit. ja som skusal kamosov ovladac na repraky,mam take iste ako on(genius HT5.1) a fungoval iba jeden,teda ten moj na mojich a jeho na jeho reprakoch.
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

No asi do toho pudu.
Jsem velice zvědavý.
Snad v Logitech nejsou kokoti, 8)
Manji
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Manji »

No dobre a prečo by mali dávať do každej myši jedinečný kód keď predpokladaju že myš ma dosah 3m a bežný užívateľ nebude mať viac ako 1 bezdrat. myšku doma.A v kancli s viac počítačmi sa aj tak bezdrát nevyužíva . Takýe podla mňa sa to bude biť. (Ja len nahlas uvažujem)
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“