Nahlé sekání ve hrách s GF 4 MX440
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Copik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Nahlé sekání ve hrách s GF 4 MX440
Tuhle situaci resim kamaradovi protoze nema net a má problem s grafikou.Má sice slabší sestavu ale vsechno mu jelo(alespon ty hry co tam měl)úplně bez problému.Problémy nastaly když si koupil zvukovou kartu 5.1... Tak se ptám jestli toto sekání ve hrách muže způsobovat ta zvuková karta..??Mimochodem je v predposlednim PCI slotu. PC sestava je Celeron 900MHz, GK: GF 4 MX440, RAM 512 SD, a zdroj ma 200W Forton.Cenim si kazde rady diky moc....
Naposledy upravil(a) Copik dne stř 9. lis 2005, 15:44, celkem upraveno 1 x.
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nahlé sekání ve hrách s GF 4 MX440
takze za prve ten zdroj to je extrem.. , za druhe ano muze to byt tou zvukovkou.. zkousel si jine PCI ?jine ovladace vsech komponent , hlavne desky?pokud to bude delat furt , tak PCI latencyCopik píše:Tuhle situaci resim kamaradovi protoze nema net a má problem s grafikou.Má sice slabší sestavu ale vsechno mu jelo(alespon ty hry co tam měl)úplně bez problému.Problémy nastaly když si koupil zvukovou kartu 5.1... Tak se ptám jestli toto sekání ve hrách muže způsobovat ta zvuková karta..??Mimochodem je v predposlednim PCI slotu. PC sestava je Celeron 900MHz, GK: GF 4 MX400, RAM 512 SD, a zdroj ma 200W Forton.Cenim si kazde rady diky moc....
- Thellwin
- Administrátor

Ten zdroj zase takovej extrém není na tu sestavu. Provozovoal jsem celera 766, GF4 MX 440, 384 MB Ram , dva disky a dvě machaniky na 200W Fortronu. To bych spíš tipoval tu zvukovku ...sh píše:takze za prve ten zdroj to je extrem.. , za druhe ano muze to byt tou zvukovkou.. zkousel si jine PCI ?jine ovladace vsech komponent , hlavne desky?pokud to bude delat furt , tak PCI latency
Goldnoob team proud member!
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to ja take jen se nad tim pozastavuju ... zdroj 200 jsem mel tak na P2Thellwin píše:Ten zdroj zase takovej extrém není na tu sestavu. Provozovoal jsem celera 766, GF4 MX 440, 384 MB Ram , dva disky a dvě machaniky na 200W Fortronu. To bych spíš tipoval tu zvukovku ...sh píše:takze za prve ten zdroj to je extrem.. , za druhe ano muze to byt tou zvukovkou.. zkousel si jine PCI ?jine ovladace vsech komponent , hlavne desky?pokud to bude delat furt , tak PCI latency
- Copik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
pohraj si s tim nastavenim jestlit ti to pomuze... dej mensi a vetsi trebas 64 a 248
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ht=latency
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ht=latency
- Copik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vacil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Power Strip umi menit latence PCI???
, pokud vim, tak se menej v BIOSu
Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
- Copik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Rajče
- Mírně pokročilý

- Copik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
aha vyzkouším ok....dik od zakladky ma to sem mu stahoval ale od zvukovky ma z pribalenyho CD...Rajče píše:POslední ovladače desky a zvukovky má? Mě dělalo problémy (sekání her a videa), když jsem měl naistalovaný ovladače k zvukovce přímo z přibalenýho CD...stáhnul jsem poslední od výrobce - to muj problém vyřešilo...
- Rajče
- Mírně pokročilý

No já netvrdim, že to zákonitě musí pomoct, ale za pokus to u problému takovýho typu stojí, ne?Copik píše:aha vyzkouším ok....dik od zakladky ma to sem mu stahoval ale od zvukovky ma z pribalenyho CD...Rajče píše:POslední ovladače desky a zvukovky má? Mě dělalo problémy (sekání her a videa), když jsem měl naistalovaný ovladače k zvukovce přímo z přibalenýho CD...stáhnul jsem poslední od výrobce - to muj problém vyřešilo...
- Copik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to umi od jakzivablazen píše:Power Strip umi menit latence PCI???, pokud vim, tak se menej v BIOSu