Nahlé sekání ve hrách s GF 4 MX440

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Copik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nahlé sekání ve hrách s GF 4 MX440

Příspěvek od Copik »

Tuhle situaci resim kamaradovi protoze nema net a má problem s grafikou.Má sice slabší sestavu ale vsechno mu jelo(alespon ty hry co tam měl)úplně bez problému.Problémy nastaly když si koupil zvukovou kartu 5.1... Tak se ptám jestli toto sekání ve hrách muže způsobovat ta zvuková karta..??Mimochodem je v predposlednim PCI slotu. PC sestava je Celeron 900MHz, GK: GF 4 MX440, RAM 512 SD, a zdroj ma 200W Forton.Cenim si kazde rady diky moc....
Naposledy upravil(a) Copik dne stř 9. lis 2005, 15:44, celkem upraveno 1 x.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Nahlé sekání ve hrách s GF 4 MX440

Příspěvek od sh »

Copik píše:Tuhle situaci resim kamaradovi protoze nema net a má problem s grafikou.Má sice slabší sestavu ale vsechno mu jelo(alespon ty hry co tam měl)úplně bez problému.Problémy nastaly když si koupil zvukovou kartu 5.1... Tak se ptám jestli toto sekání ve hrách muže způsobovat ta zvuková karta..??Mimochodem je v predposlednim PCI slotu. PC sestava je Celeron 900MHz, GK: GF 4 MX400, RAM 512 SD, a zdroj ma 200W Forton.Cenim si kazde rady diky moc....
takze za prve ten zdroj to je extrem.. , za druhe ano muze to byt tou zvukovkou.. zkousel si jine PCI ?jine ovladace vsech komponent , hlavne desky?pokud to bude delat furt , tak PCI latency :wink:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

sh píše:takze za prve ten zdroj to je extrem.. , za druhe ano muze to byt tou zvukovkou.. zkousel si jine PCI ?jine ovladace vsech komponent , hlavne desky?pokud to bude delat furt , tak PCI latency :wink:
Ten zdroj zase takovej extrém není na tu sestavu. Provozovoal jsem celera 766, GF4 MX 440, 384 MB Ram , dva disky a dvě machaniky na 200W Fortronu. To bych spíš tipoval tu zvukovku ...
Goldnoob team proud member!
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Thellwin píše:
sh píše:takze za prve ten zdroj to je extrem.. , za druhe ano muze to byt tou zvukovkou.. zkousel si jine PCI ?jine ovladace vsech komponent , hlavne desky?pokud to bude delat furt , tak PCI latency :wink:
Ten zdroj zase takovej extrém není na tu sestavu. Provozovoal jsem celera 766, GF4 MX 440, 384 MB Ram , dva disky a dvě machaniky na 200W Fortronu. To bych spíš tipoval tu zvukovku ...
to ja take jen se nad tim pozastavuju ... zdroj 200 jsem mel tak na P2 :) , tady mi to prijde celkem dost malo, ale tim to fakt neni , ja bych zkusil ty ovladace a kdyztak PCI latency :wink:
Copik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Copik »

okej panové.....no ja přesně nevím co je to ta PCI latence tak mi to zkus trošku přiblížit jinak jestli to jde zvětšit tak jak....
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

pohraj si s tim nastavenim jestlit ti to pomuze... dej mensi a vetsi trebas 64 a 248

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ht=latency
Copik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Copik »

no neak nevim kde to tam prenastavit.... to je ten system memory available??no a neslo by to neak jeste v biosu ???asi nevis kde co?
ale jinak dik za tim skusim mu to udelat pres ten pover strip
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Power Strip umi menit latence PCI??? :o , pokud vim, tak se menej v BIOSu

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Copik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Copik »

blazen píše:Power Strip umi menit latence PCI??? :o , pokud vim, tak se menej v BIOSu
mohl by si mi říct kde se tam v biosu mění??
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

POslední ovladače desky a zvukovky má? Mě dělalo problémy (sekání her a videa), když jsem měl naistalovaný ovladače k zvukovce přímo z přibalenýho CD...stáhnul jsem poslední od výrobce - to muj problém vyřešilo...
Copik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Copik »

Rajče píše:POslední ovladače desky a zvukovky má? Mě dělalo problémy (sekání her a videa), když jsem měl naistalovaný ovladače k zvukovce přímo z přibalenýho CD...stáhnul jsem poslední od výrobce - to muj problém vyřešilo...
aha vyzkouším ok....dik od zakladky ma to sem mu stahoval ale od zvukovky ma z pribalenyho CD...:)
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Copik píše:
Rajče píše:POslední ovladače desky a zvukovky má? Mě dělalo problémy (sekání her a videa), když jsem měl naistalovaný ovladače k zvukovce přímo z přibalenýho CD...stáhnul jsem poslední od výrobce - to muj problém vyřešilo...
aha vyzkouším ok....dik od zakladky ma to sem mu stahoval ale od zvukovky ma z pribalenyho CD...:)
No já netvrdim, že to zákonitě musí pomoct, ale za pokus to u problému takovýho typu stojí, ne? :)
Copik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Copik »

Rajče píše:
Copik píše: aha vyzkouším ok....dik od zakladky ma to sem mu stahoval ale od zvukovky ma z pribalenyho CD...:)
No já netvrdim, že to zákonitě musí pomoct, ale za pokus to u problému takovýho typu stojí, ne? :)
no jasně.. ;) THX
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

blazen píše:Power Strip umi menit latence PCI??? :o , pokud vim, tak se menej v BIOSu
to umi od jakziva :)) uz u TNT jsem to delal :) muzes si tam nastavit rychlost latecne myslim od 64 po 248 pokud si dobre pamatuju , navod jsem dost podrobne napsal v tom threadu co vic k tomu rict , proste si to najedes jak jsem ukazoval , prehodis si komponenty az na GK a tam zmenis tu latency :wink:
ICE4M@N
Nováček
Nováček

Příspěvek od ICE4M@N »

mel jsem stejny problem s touto zvukovkou jeste na Duronu 1.2GHz a 200W zdrojem, ale to uz bylo hooodne davno. nakonec jsem stahnul nejnovejsi drivery ke zvukovce a jelo to. :D
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“