kupa notebooku
Moderátor: Don
- britak
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
kupa notebooku
dobry vecer. potrebujem radu , chcem kupit notebook (max.30000 sk) a moc tomu nerozumiem takze som si vybral dva acer aspire 3003 lm a acer tm 2413 lm . notebook potrebujem na internet , foto , pozeranie dvd , world , excel , sem tam nejaka klasicka hra. dakujem za radu.
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Kdyztak sem dej link se slovenskym obchodem, kde to budes kupovat - nevim jak u se vas notesy cenove pohybuji...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- jakub111
- Nováček
- malidian
- Mírně pokročilý
-
Pardon, ale Acer Aspire 3003LMi? Já chápu, že s ním někdo může být třeba i spokojen, ale kupovat tenhle notebook dnes je podle mě nesmysl. Jednak se ani neprodává, a pokud na něj někde narazíš, jedná se o výprodej posledních kusů. Konstrukce je více, než-li podprůměrná, poruchovost vysoká, na baterii taky nic nevydrží, displej nic moc, grafika stačí maximálně tak na kancelář... Za 30K Sk si můžeš vybrat mnohem líp...
//D.M. Proč sakra vytahujete 1 rok a 21 dní (tj. 386 dní) starý vlákno?
//D.M. Proč sakra vytahujete 1 rok a 21 dní (tj. 386 dní) starý vlákno?
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění.
- malidian
- Mírně pokročilý
-
Tak to se vážně omlouvám, mně to přišlo divný, co to chce kupovat a za kolik Ale jak si toho mám asi kur*a všimnout? Někdo něco vykope, člověk datum nekontroluje a zareaguje, no. Pokud vím, tak s úmyslem jsem nikdy nic nevyhrabal a ani tohle není moje chyba, páč jsem to nevyhrabal já. Mrtvoly nechávám spát Takže sorry.
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění.