7800GT+silencer 5 rev.2 přehřívání (?)
Moderátor: morke
- Poplik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
7800GT+silencer 5 rev.2 přehřívání (?)
Takže mám leadtek 7800gt a hned po koupi jsem na nej dal silencera. Ale kdyz pustim nekolikrat 3d mark 05 firefly forest nebo 3dmark 03 mother nature, tak mi mark spadne. mam podezreni ze se karta prehriva, jadro ma asi 56 ale nevim jak je to s ramkama, v riva tuneru nemam moznost videt ambient temperature (ze by 7800gt nemela senzor? to je divny). vsehny hry(battlefield 2, sc:chaos theory) sou bez artefaktu a v pohode 3d mark taky bez artefaktu ale pada
chladic uz sem asi 3x utahoval, ten kovovej kriz je uplne ohlej jak je to utazny a furt to blne, nevite jak aktivovat ten senzor. nebo jak moc mate utazeny srouby na cilenceru 5 rev. 2??
WEEEEEEEEEEE!!
- Cpk
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- Poplik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: no nevim
Prostě chlaď v průběhu toho 3d marku ten silencer ještě větrákem navíc, který ti to bude ještě víc ochlazovat a pokud to spadne zas, tak poznáš, že to nebude chlazením...Poplik píše:jak jako ofukovat? kam bych ho mel dat ten vetrak?
- Poplik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Vivec
- Středně pokročilý

- Poplik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj
mno udelal sem testy a prisel sem na to: pada to jenom kdyz dam loop all test. kdyz ten test dam pustit klidne i 20 po sobe tak je to v pohode. Proste to zacnu zase resit az mi naka hra doopravdy spadne
//edit: ono to puvodne bylo prehrivani ale od ta doby sem to asi 3x dotahl, ta spone je uplne napruzena
//edit: ono to puvodne bylo prehrivani ale od ta doby sem to asi 3x dotahl, ta spone je uplne napruzena
WEEEEEEEEEEE!!