Nefungují DVD filmy

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Falc0n
Nováček
Nováček

Nefungují DVD filmy

Příspěvek od Falc0n »

Mám tu menší problém,nefungujou mi filmy v DVD kvalitě.Dřív mi normálně šly a z ničeho nic nejdou,po formátu taky nic.Přehrávám je v DVD X.Z disku ani z DVD mi nejdou ( dvd mechanika je 100% funkční ).
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefungují DVD filmy

Příspěvek od Dzin »

Falc0n píše:Mám tu menší problém,nefungujou mi filmy v DVD kvalitě.Dřív mi normálně šly a z ničeho nic nejdou,po formátu taky nic.Přehrávám je v DVD X.Z disku ani z DVD mi nejdou ( dvd mechanika je 100% funkční ).
Nevim jestli sem to sparvne pochopil ale jak to mysliš.
Ale jaké máš kodeky? V DVDx je to nouzovka to je program na prevod DVD do avi a VCD a SVCD ale jiny prehravač nejde?
Co máš za win?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Falc0n
Nováček
Nováček

Příspěvek od Falc0n »

huááh,už to jde :( Konečně první z 5 přehrávačů funguje,můžete to smazat. Pro informaci sem nakonec rozběhal až power DVD.Dík
RJ
Nováček
Nováček

Příspěvek od RJ »

Nefungují mi filmy na DVD. Dřív to šlo normálně pak sem si trošku hrál s ovladačem monitoru a nejde to. V power DVD mi to napsalo že si mám bud zmenšit rozlišení a kvalitu barev a nebo nainstalovat dekodér na filmy. Nikdy sem tam nic takového neměl a šlo to dobře.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“