spojení dvou filmů + převod do divx

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

spojení dvou filmů + převod do divx

Příspěvek od Jasper »

Potreboval bych poradit s 3 problemy:
1) Mam video rozdelene na 2 dily a potreboval bych to spojit (+ spojeni a precasovani titulku). Jde to nejak jednoduse udelat, aniz bych to musel znova dekodovat ci co...

2)Z frpsu mam nahrane video a potrebuju ho predelat do divx. Pres virtualdub to jede vpoho, ale zda se mi ze se zkomprimuje jen obraz a zvuk zabira porad hodne mista... (a ve virtual dubu je polozka audio compresion neaktivni)

3)Pres co vlozim do videa polopruhledny obrazek-vodoznak (napr. v 32bit png formátu)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: spojení dvou filmů + převod do divx

Příspěvek od Dzin »

Jasper píše:Potreboval bych poradit s 3 problemy:
1) Mam video rozdelene na 2 dily a potreboval bych to spojit (+ spojeni a precasovani titulku). Jde to nejak jednoduse udelat, aniz bych to musel znova dekodovat ci co...

2)Z frpsu mam nahrane video a potrebuju ho predelat do divx. Pres virtualdub to jede vpoho, ale zda se mi ze se zkomprimuje jen obraz a zvuk zabira porad hodne mista... (a ve virtual dubu je polozka audio compresion neaktivni)

3)Pres co vlozim do videa polopruhledny obrazek-vodoznak (napr. v 32bit png formátu)
Spojit opet ve VirtualDubu, nebo v nejakem editoru,Pinnacle,Vegas kde vložiš i ten vodoznak.Co se tyká toho zvuku tak nam řekni jakej formát je toho zvuku bud pres VD vlastnosti nebo pres GSspot.VIce info!!!
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“