Potíže s MSI FX5200 Ultra-TD128

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
oldrick
Nováček
Nováček

Potíže s MSI FX5200 Ultra-TD128

Příspěvek od oldrick »

Tuhle kartu mám asi 2roky,no je to asi už veterán ale funguje jak má.Když sem si nainstaloval DOOMA3 tak podle parametrů hry bych měl hrát v pohodě ale strašně se to začlo trhat,tak sem podle těch recenzí vyčet že to chce zvýšit pamět tak sem ji zved z512 na 1,25G.Hra běhala překvapivě lépe a i při vyším rozlišení ale zase zádrhel.Když sem hru nahrál druhej den tak se mi po pár minutách celá hra trhala!?To samí mi to udělalo při NFSU2.Jestli se někdo najde a poradí co mám španě,díky.Jinak sestava:Athlon2,500.Větrák ArticCooling17.K7N2 Delta-ILSR.Sata Seagate 160.paměti viz.článek[/b]
Grunt
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grunt »

Skus třeba jine ovladače nebo přeinstalovat system....
Case:Fractal Design Core 3000 PSU:Enermax PRO82+ 625W CPU: Intel Core i5-2500K + Gelid Solution Tranquillo rev.2MB: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 (rev.1.0) Ram: Kingston HyperX XMP Genesis Grey 8GB 1600MHzGPU: GIGABYTE GTX 470 SOC HDD:Samsung SpinPoint F3 500GB, Crucial M4 128 GB
-=jARO=-
Nováček
Nováček

Příspěvek od -=jARO=- »

Možná je to nedostatečným clazením.Mi se jednou zastavil větrák(překáželo tam napájení větráčku) a ze startu pohoda,pomalu se to začalo zmomalovat,a nakonec začal zkákat obraz a byl cítit čmoud z keisu. :shock: Naštěstí jsem to stih vypnout :) Tak si zkus zkontrolovat to chlazení nebo jak říkal Grunt přeinstaluj si ovl.....
CPU:AMD athlon XP 2200+(1800Mhz)@2400Mhz MB:ASUS A7V880 RAM:1xSamsung 512MB cl 2,5
1x PQI 256MB HDD: Samsung 80GB 8MB cache
VGA: Leadtek GF 6600 GT TDH no OC (zatím)
oldrick
Nováček
Nováček

Díky za radu

Příspěvek od oldrick »

Eště jednou díky za rady ovladače sem přeinstaloval tak uvidim,nemám moc času no asi to znáte?!Ale každej maká jinak tak to nebudu rozebírat.Když to někdo nezamkne-tu diskuzi-tak se eště ozvu jak sem dopad jinak s tim chlazením nad tim taky uvažuju jinak ta grafka má samostatný napájení,měl sem za to že to bude v cajku.No ale hry nato neberou ohled.Zkusim eště popustit uzdu s větráčkama a tak, no o tom to vlastně je 8) jinak už to nebudu protahovat.Zdar všem pařanům ze starejma komponentama! :twisted:
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“