Windows Messenger
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Sutyn
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Windows Messenger
Zdravím. Ví někdo jak dostat pryč Windows Messenger. Vím, že se to dělá přepsáním někde v registrech, ale jak ?
Azhlon XP 2200, GF Ti 4200 64Mg, 512/400
- zombux
- Odborník PCT

- cabman
- Středně pokročilý

Proč to dělat složitě když to jde jednoduše?
Windows Messenger je volitelná součást WinXP která se nechá přez ovládací panely odebrat.
Windows Messenger je volitelná součást WinXP která se nechá přez ovládací panely odebrat.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- MYTH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Firefly
- Začátečník

- cabman
- Středně pokročilý

Uvedu na pravou míru že "XP antispy" je externí aplikace, která se musí před použitím do pc nainstalovat. Tato skutečnost od základu otřásá tvou teorií o snadnosti použití a jednom kliknutí.Firefly píše:Ono odstranění pomocí XP antispy je pro Tebe složité (zaškrnout 1 okénko a dát enter) ?!cabman píše:Proč to dělat složitě když to jde jednoduše?
Já osobně jsem tyto aplikace nikdy nepoužil a vše potřebné řeším přez nástroje které poskytuje Windows. Xp rejpal nejsem a pro reálný život nic takového není potřeba.
Tyto a podobné pokusy s pochybnými aplikacemi dost často u lamek končí dotazem že něco nefunguje...
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- zombux
- Odborník PCT

XP Antispy se nemusí instalovat
jedním dvojklikem to spustíš, a jedním klikem MSMSGS odstraníš - chápu, je to moc kliků najednou, ale zase v XP Antispy jde nastavit dalších cca 60 nastavení, z nichž některý jsou pro bezpečnost poměrně zásadní. více viz zde - http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=2
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Dony
- Středně pokročilý

- zombux
- Odborník PCT

já jen doplním, tohle je taky řešení, ale nejsem si na 100% jistej jestli není ve výchozím nastavení systému skrytý a není ho třeba zobrazit editací souboru sysoc.infcabman píše:Proč to dělat složitě když to jde jednoduše?
//Edit Cabman: Já mám WindowsXP Pro, sp2 a ve výchozím nastavení ho tam mám. Ale když nad tím přemýšlím ... nedal bych ruku do ohně že je ve všech Windows. Pak bych ho vypnul, tuším, v gpedit.msc. Nebo v tebou navrhovaným XP Antispy.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- MYTH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Nechci ti brat optimismus ale firewall ti nepomuže, zvlast ne ten wokeni, teda ne ve všem.Navic pokud tam máš messenger povolen tak na nej nemá firewall vliv. Jestli beži se da snadno zjistit.Daandy píše: 1)rozběhnutý to neni(zakázaný spuštění po startu)
2)myslim si že firewall to pozná a včas se zeptá
Messenger je navic otravny je to prvni co rvu ze systemu ven pres XPspy
- MYTH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- eMZet
- Začátečník

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tak pravě proto jsou tu utilitky jako XP-antispyDaandy píše:ne mam Kerio..
tak jsem ho chtěl odinstalovat a zjistil jsem že zabírá 0,0mb![]()
tak jsem ho odinstaloval a potom jsem zjistil že už jsem ho asi odstranil
tim Xp-antispy![]()
nevim ale je lepší ho odebrat ''oficiálně'' aby si windows nemyslel že tam je
Je to snadne a kompletni.
- KAR
- Začátečník

Ke zniceni mesengeru staci skopcit tohle
do textovyho editoru, ulozit jako .bat a pustit 
A ke zniceni netmeetingu pridat este tohle
Kód: Vybrat vše
@echo off
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\Inf\msmsgs.inf,BLC.Remove A ke zniceni netmeetingu pridat este tohle
Kód: Vybrat vše
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\Inf\msnetmtg.inf,NetMtg.Remove