Notebook Acer
Moderátor: Don
- Holy®
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Notebook Acer
Zdravim lidičky... mám notebook acer a chtěl bych nainstalovat přednastavený systém... prostě to jak se to instaluje, při prvnim zapnutí... disk je totiž rozdělenej na 3 části.. jedna je 2GB kde jsou všechny tyto potřebné části... ale bohužel ve windowsech neni vůbec vidět, nevíte někdo jak na to? Předem díky.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Notebook Acer
Nepišeš jakej presne máš typ ale je to v napovede.Holy® píše:Zdravim lidičky... mám notebook acer a chtěl bych nainstalovat přednastavený systém... prostě to jak se to instaluje, při prvnim zapnutí... disk je totiž rozdělenej na 3 části.. jedna je 2GB kde jsou všechny tyto potřebné části... ale bohužel ve windowsech neni vůbec vidět, nevíte někdo jak na to? Předem díky.
Musiš to prenastavit v BIOS a pak ti to najede bud samo, nebo pres recovery CD a ty tu partition prepišeš "C" a dostaneš se tam kde si byl pri koupi.
U me je to takto, vlez do BIOS a musiš tam mit položku Hdd recovery enable
pak to resetuj a pri postu dej alt+F10 tak pustiš proceduru zotaveni dej heslo
vetsinou 000000 pak už se rid pokyny....
- Holy®
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Notebook Acer
mám Acer Aspire 3023WLMi... a když najedu do biosu tak jsem tam našel jenom D2D recovery.. a to mám povolený.... :/ btw jak si to myslel s tim resetováním?Dzin píše:Nepišeš jakej presne máš typ ale je to v napovede.Holy® píše:Zdravim lidičky... mám notebook acer a chtěl bych nainstalovat přednastavený systém... prostě to jak se to instaluje, při prvnim zapnutí... disk je totiž rozdělenej na 3 části.. jedna je 2GB kde jsou všechny tyto potřebné části... ale bohužel ve windowsech neni vůbec vidět, nevíte někdo jak na to? Předem díky.
Musiš to prenastavit v BIOS a pak ti to najede bud samo, nebo pres recovery CD a ty tu partition prepišeš "C" a dostaneš se tam kde si byl pri koupi.
U me je to takto, vlez do BIOS a musiš tam mit položku Hdd recovery enable
pak to resetuj a pri postu dej alt+F10 tak pustiš proceduru zotaveni dej heslo
vetsinou 000000 pak už se rid pokyny....
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Holy®
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
no kombinaci kláves? ale jakých? F2 je na bios a F12 je na boot... a nic moc u sebe nemám... skoro všechno mám doma...Dzin píše:To jen když si to uložil a najel do woken tak pak reset.
Tak si stahni na www Aceru napovedu.ALe máš ji doma i na Hdd. Teda mel bys mit. Jinak tento postup funguje, mačkni tu kombinaci klaves a musi te to hodit do toho zachraneho modu.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Alt+F10Holy® píše:no kombinaci kláves? ale jakých? F2 je na bios a F12 je na boot... a nic moc u sebe nemám... skoro všechno mám doma...Dzin píše:To jen když si to uložil a najel do woken tak pak reset.
Tak si stahni na www Aceru napovedu.ALe máš ji doma i na Hdd. Teda mel bys mit. Jinak tento postup funguje, mačkni tu kombinaci klaves a musi te to hodit do toho zachraneho modu.
- Holy®
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele: