davam tady link a prosim, jestli ma nekdo podobnou sestavu co ja - uvedenou nize - zkuste mi rozlustit ktera teplota co znamena. Zdroj mam Fortron, a deska ma chipset Nforce3 250. Dale ve skrini mam samoregulacni vetrak na procesoru, na zadku skrine a dva pevne nastavene vetracky. Ze by mely i ty cidla? nevim..
Naposledy upravil(a) L-U-C-K-Y dne úte 15. lis 2005, 16:41, celkem upraveno 3 x.
AMD 64 Venice 3000+ taktovany na 2,54GHz, DFI LanParty UT nF3 Ultra-D,VGA MicroStar NX6600-VTD128 Diamond 128, pamet 2x 512MB Kingmax 433 MHz, SB Audigy 2 ZS, tuner Pinnacle PCTV Pro, disk WD Caviar XL WD2500KS 250GB SATA, DVD LITE-ON DVDRW SOHW-16535, LCD HP 1740
Vim ze temp1 je procesor a temp2 chipset. To je vse...ale dale nechapu proc je temp1 jeste na konci vypisu, proc temp 1 je tam dvakrat? jo a hdd je podle s.m.a.r.t jinak nevim HELP
AMD 64 Venice 3000+ taktovany na 2,54GHz, DFI LanParty UT nF3 Ultra-D,VGA MicroStar NX6600-VTD128 Diamond 128, pamet 2x 512MB Kingmax 433 MHz, SB Audigy 2 ZS, tuner Pinnacle PCTV Pro, disk WD Caviar XL WD2500KS 250GB SATA, DVD LITE-ON DVDRW SOHW-16535, LCD HP 1740
L-U-C-K-Y píše:Vim ze temp1 je procesor a temp2 chipset. To je vse...ale dale nechapu proc je temp1 jeste na konci vypisu, proc temp 1 je tam dvakrat? jo a hdd je podle s.m.a.r.t jinak nevim HELP
Tech 52 na procaku to mas v klidu ?Trosku moc nemyslis ? Ja mam Athlon64 3200 na 2.4 Ghz a v klidu mam nejakych 34 chladim Zalmanem CNPS7000B-Cu LED
L-U-C-K-Y píše:Tech 52 na procaku to mas v klidu ?Trosku moc nemyslis ? Ja mam Athlon64 3200 na 2.4 Ghz a v klidu mam nejakych 34 chladim Zalmanem CNPS7000B-Cu LED
Asi to bude trosku vice, ale myslim, ze to zvlada ja tam mam termoregulacni Arctic-Cooling SILENCER 64 ULTRA TC. Je to dan za ticho
PS: kdyz jsme u toho popises mi ty sve teploty? Treba kde mas cidlo na remote a local? A proc tam mam dvakrat temp1 ? diky
Covece to ti asi neporadim padz se v tom speedfanu vyznam asi tak jako ty :)ale uz sem to tu nekdy nekde resil co je co ktera teplota myslim nekde v zakladnich deskach ohledne chipsetu. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... sc&start=0
Holda29 píše:nahraj si nTune od nVidie, to ti ukaze popsany teploty vetsiny systemu a pak jen porovnej teploty
nj ale co my s VIA
mě teploty fungujou....objevila se mi tam i jedna neznámá (25°C - že by teplota v case ? )
ale problém je v tom že tam mám větráky ale ty se nějak nechtěj spomalit...
Temp 1 - ten prvni - je procesor, temp2 je chipset a temp 3 je samoregulacni vetracek co mam na zadku skrine. Ostatni teploty stale netusim, a hlavne ta teplota temp1 na konci vypisu ve speedfan. Nemohla by to byt grafika. Stale HELP!!! Jeste me napadlo. vetracek grafiky je vyveden na desku grafiky dvema dratky a konektorem. Co kdybych ho dal na pripojku zakladni desky? Mozna by se mi tam objevila teplota ale nevim, jak je tam zapojena polarizace, nechci to odvarit
Speedfan je uplně dementní program, nevíš jaká teplota je ta kterou chceš a navíc mi přijde, že si teplotu nějak počítá podle zátěže nebo co. Protože když pustim něco náročnějšího tak mi teplota třeba na procesoru stoupne o tři stupně během okamžiku, což je docela divný, program ukončim a teplota zase hned klesne.
niatheppe píše:Speedfan je uplně dementní program, nevíš jaká teplota je ta kterou chceš a navíc mi přijde, že si teplotu nějak počítá podle zátěže nebo co. Protože když pustim něco náročnějšího tak mi teplota třeba na procesoru stoupne o tři stupně během okamžiku, což je docela divný, program ukončim a teplota zase hned klesne.
no ale bohuzel nic jineho neni a neznam na mereni teploty......nTune mi ukazuje jen dve teploty, takze nevim, co jineho pouzit
350Z píše:Na meranie teploty trebars este Motherboard monitor 5
treba skusit tam sa budu snad zobrazovat aj nazvy konkretnych teplot.
Tak jsem Motherboard monitor 5 vyzkousel, ma deska i v nejnovejsi verzi neni podporovana a meri to same jako speedfan ze stejnym oznacenim, jeste o 3 teploty mene
Mam stejnej problem jako ty taky nevim co k cemu patri CPU chladim vodou opterona aby mel 45 C v klidu se me ne zda takte to bude asi ten temp1 ale ten je malo a treba v sandre 2005 me to ukaze 45 C tak nevim
Kokis píše:Mam stejnej problem jako ty taky nevim co k cemu patri CPU chladim vodou opterona aby mel 45 C v klidu se me ne zda takte to bude asi ten temp1 ale ten je malo a treba v sandre 2005 me to ukaze 45 C tak nevim
co poviete na tento graf? stretavate sa s niecim takym?
netusim ktora teplota je ktora, ale po pokuse so zastavenim vetraciku myslim ze temp3 je CPU, ale ten vetracik by mohol mat vpliv aj na ine cidlo, takze si niesom isty. zaroven mam 2x temp1
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Lubitel píše:co poviete na tento graf? stretavate sa s niecim takym?
netusim ktora teplota je ktora, ale po pokuse so zastavenim vetraciku myslim ze temp3 je CPU, ale ten vetracik by mohol mat vpliv aj na ine cidlo, takze si niesom isty. zaroven mam 2x temp1
Napis co maz za sestavu, hlavne za desku a chladice. Ja mam Temp1 taky dvakrat. Viz popis vyse...