Grafika GF TUN5200+ TV tuner

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
kapa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Grafika GF TUN5200+ TV tuner

Příspěvek od kapa »

Zdravim, mam problemik a uz ma porazit ide, tak som sa obratil tu na vas manikov, aby ste mi helfli. Do kancelarie som si kupil podla mna dobru grafiku TUN5200 www.palit.tw , je to GF5200 s tunerom TV, ma pasivny chladic co bola moja podmienka, aby mi to nesuscalo a dobry vykon do kancelarie, tak som ju kupil, lebo som neako zatazeny na GF, doma pouzivam GF6600/256M :) a ta ide dobre. No k problemu, nainstaloval som ju, vsetko pohoda a tak som pripojil antenu, poladil kanaly, prepojil zvuk do zvukovky a nastal proble, ono to len susci, setko mam nastavene Pal B, line IN, proste setko, no to iba pekne sumi a nic ine, prepinam, sum sa meni no stale iba sumi, ono tam asi nieje dobre nastavena norma zvuku, BG/DK alebo nieco take, no kde to nastavim, nainstalovalo to Pover VCR 2-3 a to je setko a tam nastavenia vela nieje. Ak viete co mam robit, poradte. Inac grafika ide super, iba ten tuner by som rad rozbehol.
C2D e4400, 2x1GB DDram PC800, Foxconn G965, VGA GF 7600GS-512MB, HDD barracuda ES 320GB, 350W fortron, skrinka A+
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“