Logitech MX610

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Shaadow
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Logitech MX610

Příspěvek od Shaadow »

Po 6 letech pouzivani Mouse Wheel Mana, jsem dosel k zaveru ze spise nez novy teflony zainvestuji do nove krysy. Upoutal me Logitech MX610, laser, 2000dpi, bez ocasku v pasmu 2.4GHz, spoustu fcni tlacitek, 5cestne kolecko... Gamesky si rad (a casto) dam, ale zaroven ji chci i na "praci". Jeste jsem premysl o Logitech G5, ale preci jen MX610 se mi libi vice, nejen tim ze je bez ocasku, ale hlavne poctem fcni tlacitek a designem, kterym mi vyhovuje. pozitivni je i cena, ktera je nizsi nez G5. Zajimaly by me prakticke zkusenosti s temito dvema krysami a tez vase nazory na idealni podlozku k nim.
Ride To Satisfy
AMD Athlon64 3000 (@2200MHz), ASRock AliveSata 2 (K8T880), 1024MB DDR2 800 Geil Ultra, Asus X1950Pro, Hitachi HDT725032VLA (320GB SATA), Hitachi HDS722516VLSA80 (160GB SATA), Hitachi IC35L060AVV207 (60GB PATA), LG HN-20L, LG GSA-4120, Yamaha YMF754, ThermalTake PurePower 500W TWV
Deawo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deawo »

Já mám G5 je to dobrá myš, ale u kamaráda jsem si hrál s MX610 takže nemá cenu jít do G5 kvuli kvalitě protože pokud nejsi opravdu profesionální hráč tak rozdíl nepoznáš a bezdrát je bezdrát :wink:
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Nevim, proc se na to neptas v hlavnim threadu, ale odpovim i tady:

MX610 neni hracska mys, vubec cela rada MX uz je ted vedena jako multimedialni, pro hrace je urcena rada "G". Co sem ale ted cetl, tak to Logitech strasne flaka, po case se dost lidem "vyjebalo" kolecko, tlacitka taky nic moc, proste lajdacky odvedena prace. Navic jejich laser je oproti Razeru taky naprd, tak vybiravou mys na podlozky sem jeste nevidel. Ale co je jeste horsi je fakt, ze se to lisi kus od kusu - nekomu jede treba na Icematu black, nekomu se na nem ani nehne.

Uprimne doporucuju zustat u optiky: kdyz trvas na Logitechu, tak treba MX518, jinak sem zastancem Razeru, takze Cooperhead. Optiky stale nejsou o nic horsi, nez lasery, ale sou bezproblemovy. Jestli chces laser, tak jedine Copperhead, ten nema s podlozkama problemy.

Podlozku doporucuje Logitech svetlou, nejlepe bilou, s jemnym povrchem. Docela by se vyplatilo pockat na novou generaci podlozek pro laserove mysi, jenze to budou nehorazny ceny, na zacatku kolem 1500,-. Ale i o podlozkach uz sem psal v hlavnim threadu ;)
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Deawo píše:bezdrát je bezdrát :wink:
přesně tak, bezdrát je bezdrát, čili těžké, s malou výdrží a pomalé ;-)
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

radekhulan píše:
Ze z tebe ale nekdy vypadne opravdu skvela vec - 100% souhlas :wink:
Deawo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deawo »

radekhulan píše:
Já mám raději, težké myši....to je subjektivní. Pomalejší to je, ale rozhodně ne pomalé. A malá výdrž, nekomu vyhovuje a někomu ne. Mě přijdou bezdrátové myši lepší. Zvlášt když dnes je na nich spoustu tlačítek na ovládání PC. Tak jí budu držet na délku kabelu. Když mám PC třeba pod televizí či tak.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Deawo píše:A malá výdrž, nekomu vyhovuje a někomu ne.
ROFL, tak tohle me srazilo ze zidle - komu muze vyhovovat to, ze mu mys pri praci prestane fungovat?
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

radekhulan píše:
jediny tvuj argument pod ktery se podepisu :D
Deawo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deawo »

wector píše:
Deawo píše:A malá výdrž, nekomu vyhovuje a někomu ne.
ROFL, tak tohle me srazilo ze zidle - komu muze vyhovovat to, ze mu mys pri praci prestane fungovat?
To je tak lehké chytat někoho za slovo. Někomu výdrž vyhovuje, někomu ne. Čili někomu přijdé malá, někomu dostatečná.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Deawo píše:
wector píše: ROFL, tak tohle me srazilo ze zidle - komu muze vyhovovat to, ze mu mys pri praci prestane fungovat?
To je tak lehké chytat někoho za slovo. Někomu výdrž vyhovuje, někomu ne. Čili někomu přijdé malá, někomu dostatečná.
Uvedom si tohle: pokud ma mit bezdratova mys poradnou vydrz, tak musi mit velkou, tzn. i tezkou, baterku. Pokud se s ni ma dobre pracovat nebo hrat, tak to zase nesmi byt "tezka krava". Takze pak se delaji ruzne kompromisy a vzniknou blbosti jako G7 ( vydrz 4 hodiny ). A kdo stoji o kompromisy?

A vymluvy typu "drat omezuje v pohybu" neberu - staci si uklidit stul :)
Shaadow
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shaadow »

wector píše:Nevim, proc se na to neptas v hlavnim threadu, ale odpovim i tady:
sry, chtel jsem zalozit thread hlavne o teto mysi.
Ride To Satisfy
AMD Athlon64 3000 (@2200MHz), ASRock AliveSata 2 (K8T880), 1024MB DDR2 800 Geil Ultra, Asus X1950Pro, Hitachi HDT725032VLA (320GB SATA), Hitachi HDS722516VLSA80 (160GB SATA), Hitachi IC35L060AVV207 (60GB PATA), LG HN-20L, LG GSA-4120, Yamaha YMF754, ThermalTake PurePower 500W TWV
Shaadow
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shaadow »

Deawo píše:Já mám G5 je to dobrá myš, ale u kamaráda jsem si hrál s MX610 takže nemá cenu jít do G5 kvuli kvalitě protože pokud nejsi opravdu profesionální hráč tak rozdíl nepoznáš a bezdrát je bezdrát :wink:
Ja si ji nemam kde zkusit, mel jsem pouze v ruce kamaradovu MX1000 a v obchode jsem si osahal MX600 (z sady MX3000) ktera je designem stejna jako MX610 a jeji tvar me sedi vic v ruce nez MX1000. Mohl by jsi kdyztak vic rozvest jak se ti MX610 jevi (provedeni, hmotnost, pohyb, snimani, komunikace s compem, rozlozeni hmotnosti, tlacitka, jestli vrzou plasty...) Nechci mys jen na gamesky, treba ono 5ti smerny krysitko (kolecko) se mi velice vyhovuje a chci ho, dal treba bezocasost a pocet fcnich tlacitek ... tohle Razerovi chybi ... G5 a G7 maji na muj vkus malo tlacitek a vydrz G7... nepredpokladam ze by me bavilo az 5x denne menit akumulator, to si asi ti typci z logitechu z nas delaji srandu...
Ride To Satisfy
Deawo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deawo »

Výdrž 4 hodiny u G7 je na rychlo nabití, G7 má bratr a vydrží 40 hodin v kuse 8-)
Shaadow
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shaadow »

Deawo píše:Výdrž 4 hodiny u G7 je na rychlo nabití, G7 má bratr a vydrží 40 hodin v kuse 8-)
I kdyby vydržela těch 40h, tak od spravne bezdratové myši bych si stejně sliboval víc, tak 20dnů a vyměnitelnej akumulator.
Ride To Satisfy
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Shaadow píše:
Deawo píše:Výdrž 4 hodiny u G7 je na rychlo nabití, G7 má bratr a vydrží 40 hodin v kuse 8-)
I kdyby vydržela těch 40h, tak od spravne bezdratové myši bych si stejně sliboval víc, tak 20dnů a vyměnitelnej akumulator.
Tak nejak, proste bezdrat ma porad svy mouchy a jeste nejakou dobu bude trvat, nez se jich zbavi. Navic draty u poradnejch mysi sou neco uplne jinyho, nez treba u Geniusu...
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Na hrani 610 ne...imho
Ale ten tvar! Ten je uplne skvely, myska mi sedi v ruce krasne. Kdybych kupoval neherni mys, pak urco tuto.

I kdyz, vcera jsem s ni hral 2 hodky CSSource a vse bylo ok. Coz asi neni smerodatna informace, ponevadz ja jsem lama jak prase :)

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

Shaadow píše: I kdyby vydržela těch 40h, tak od spravne bezdratové myši bych si stejně sliboval víc, tak 20dnů a vyměnitelnej akumulator.
ale ta G7 má vyměnitelný aku (jsou dva v balení). Těch 20 dní je ale v nedohlednu.

2 Deawo:
to je předpokládám na jeden aku.
neGryk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od neGryk »

radekhulan píše:
Uz se vidim jak ovladam HTPC s myskou s dlouhym dratem. Tohle je argument pro lidi, co maji komp na stole, i tam pouzivam drat MX518. Bohuzel jsou mista, kde je drat naprosto nevhodny - sledovani filmu do postele, HTPC atd. Takze je potreba rozlisovat a jako ve vsem delat kompromisy..
Nebuďte naivní... podpis uz je 2 roky outdated :-).. Opteron 144 at 2800@1,40 ||7900 GT Leadtek 520/1720 || A-DATA 2x512MB || DFI LanParty UT nF4 Ultra-D|| Gamepad RumblePad II, MOMO, set -DiNovo, Sphere, Repro Z680 + Z2300 by Logitech + 1230 22" CTR HP soon FJS 19-2 Black || Lian Li V1100Black || "Pirs" new AMD 64bit + 7900GT watercooling -|| Senny HD580, SB XFI, 0,25 +0,25 + 0,25 + 0,25 TB = 1 TB with Hitachi T7k250 SATA II || OCZ PowerStream 520W green - v zastoupeni LC 550W verze 2.0
Protom@n
Nováček
Nováček

Příspěvek od Protom@n »

no tu mx610 som si nedavno kupil a podla mna je naprosto DOKONALA. ergonomia uzasna,snimanie perfektne a dosah-po 7 metroch som uz nic nevidel tak neviem povedat presne. odporucam
CPU:intel p4 northwood 3.0 Ghz MD:asus p4p800 E-deluxe VGA: ATI radeon 9600Pro 128MB HDD: Samsung SP120GB SATA ,RAM: twinmos 512MB+apacer 512MB, Drives: NEC DVD_RW nd_1300A, CPU FAN:AC freezer 4,Fans: 2*sunbeamtech 1900 rpm,mys: logitech mx610,LCD:acer AL1721
Leviatan(BJ)
Nováček
Nováček

Příspěvek od Leviatan(BJ) »

Protom@n píše:no tu mx610 som si nedavno kupil a podla mna je naprosto DOKONALA. ergonomia uzasna,snimanie perfektne a dosah-po 7 metroch som uz nic nevidel tak neviem povedat presne. odporucam
tuto mys mam doma aj je to hrôza egronomia možno ano aj dosah ale to snímanie je otrasne. :blee: Najprv sa mi zdalo v poriadku no asi po 3 dnoch mi prišiel razer plazma a to je uplne iná kategoria : 90 gramov, 1600dpi... :inlove: inak ta mx610 vyzera za ma 800 dpi :cry:
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“