Jakej výstup v Pinnacle
- Jožka_Pivec
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jakej výstup v Pinnacle
Zdárec lidi, je tu někdo znalej stříhání videa z digi kamery? Nechce se mi hledat po NETu nějaký návody... Mám Pinnacle, tuším 8, a když už něco setříhám a chci to exportovat do nějakýho formátu, tak musím volit jen plnou DVD kvalitu... V každý kompresy je to buď hnusný, nebo je to hezký, ale jde to plynule přehrávat jen chvíli (10 sekund) a pak už jde plynule jen zvuk a obraz se trhá... Dělá to někomu, popřípadě co mám kde nastavit? Všechna čest borcům, který nacpou na CDko celej film, kterej je na shlídnutí tak akorát a ani se netrhne... Předem dík za postřehy...
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak samozřejmně pokud to chceš v obstojne kvalitě na 1CD tak musiš volit multipass což je více pruchodové kodování "renderování" do DivX.
Popsal jsem to zde v Pinncle to je obdobne.
link
jinak co se týká rozcházeni se zvuku nebo obrazu či zhoršená kvalita tak jsou dve příčiny bud zkus jiné kodeky, myslim verze kodeku ale hlavne potrebuješ mit opravny patch na Pinnnacle. Ten najdeš na jejich strankách.
Popsal jsem to zde v Pinncle to je obdobne.
link
jinak co se týká rozcházeni se zvuku nebo obrazu či zhoršená kvalita tak jsou dve příčiny bud zkus jiné kodeky, myslim verze kodeku ale hlavne potrebuješ mit opravny patch na Pinnnacle. Ten najdeš na jejich strankách.
- Jožka_Pivec
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Vodnik
- Začátečník
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud jsem mel osmičku + patche tak bylo stabilní. Co se týká devitky tak bez patche neumi vypalovat DVD kompilaci, je tam hodne patchu ale pak jeden kompletni asi 60MB a ten mimo jine řeši toto a je to bez chyby zatim jde vše.Vodnik píše:Hlavně bych doporučoval novější verzi, osmička byla docela padavá i opatchovaná. Co mám devítku, tak se to výrazně zlepšilo, k instalaci desítky jsem se zatím nedostal tak nevím
- Jožka_Pivec
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
OK fachčí to, takže už teď díky...!
Ještě bych se ale voptal na ten 2.paas...
U toho bodu 5. sem nějakej zmatenej...
5.Změníš v kompresi na 2.pass případně tam bude volba nth.pass "podle verze kodeku" a dáš OK. Pak půjdeš do nastavení stopa /pravého myšáka na stopu zvolíš kompletní proces, vybereš komprese, zobrazí se ti kodeky"audio" zvolíš Mpeg Layer-3 zaškrtneš políčko zobrazit všechny formáty.Zvolíš bitrade zvuku s kterým si počítal v calkulátoru třeba 128KBit/s dáš OK! Potom uložit, klidně přepiš ten 1pokus případně zvol přepsat.
Tu kompresi přehodim, ale to vod toho "Pak půjdeš do nastavení stopa /pravého myšáka na stopu... " sem ňáko neobjevil...
Ale jináč dobrý už teď je to 10x menší a krásně hladký, žádný prouhy...
5.Změníš v kompresi na 2.pass případně tam bude volba nth.pass "podle verze kodeku" a dáš OK. Pak půjdeš do nastavení stopa /pravého myšáka na stopu zvolíš kompletní proces, vybereš komprese, zobrazí se ti kodeky"audio" zvolíš Mpeg Layer-3 zaškrtneš políčko zobrazit všechny formáty.Zvolíš bitrade zvuku s kterým si počítal v calkulátoru třeba 128KBit/s dáš OK! Potom uložit, klidně přepiš ten 1pokus případně zvol přepsat.
Tu kompresi přehodim, ale to vod toho "Pak půjdeš do nastavení stopa /pravého myšáka na stopu... " sem ňáko neobjevil...
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je v nastaveni zvuku, založka stopa.... zvuk se delá až pri 2. nebo posledni passu koukni pořadneJožka_Pivec píše:OK fachčí to, takže už teď díky...!
Tam vybereš kompresi zvuku a na staviš bitrade je to podobne jako u videa ...
- Jožka_Pivec
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Woland
- Nováček
-
Vstup Pinacle
Nevíte někdo jestli při full dvd umí pinacle 9 n. 10 nabítat z 3-čipové DVD 3x800t.pix záznam v plné zcela identické kvalitě z pásku a dále jej v téže kvalitě zpracovat? Děkuji P. Woland