Instalace Debianu na AMD-64 co stáhnout?

Linux, Unix, Solaris, OS/2 atp.
Odpovědět
Davids
Začátečník
Začátečník

Instalace Debianu na AMD-64 co stáhnout?

Příspěvek od Davids »

Chci si stáhnout (a samozrejme pote nainstalovat :D ) Debian Linux. Stahovat chci odtud: http://www.debian.org/ports/amd64/, ale nevim ktery soubor stahnout. Jsou tam tyto:
- netinst CD image (100 Mb)
- businesscard CD image (50 Mb)
- full CD set
- full CD set (via bittorrent)
- full DVD set
- full DVD set (via bittorrent)
- Full CD and DVD sets are also available via jigdo and from CD vendors
- other images (monolithic, netboot, usb stick)

Chtel bych stahnout co nejmensi instalacku a pak si treba dostahovat pridavny balicky.

Takze myslim ze asi bud to prvni nebo druhe, to prvni je instalace z netu, ale to druhe porad nevim co je. Nevite nekdo? Nejlepe co kazde znamena. Hledal jsem a nenasel, a na http://www.debian.org je to napsano pouze v anglictine (teda co jsem ja nasel). Diky
Notebook: Dell Vostro 1500 @ Core 2 Duo 2GHz, RAM: 4GB, HDD 320GB + Windows Vista
Desktop: MB: DFI-DAGF CPU: Athlon 64 3000+ Venice RAM: 2x512 Geil HDD:160GB DVD/CD LG-GSA 4163B @ Teac CD-RW Power: 500W IC MEX VGA: Leadtek WinFast PX6600TD @NVidia Ge-Force 6600 LCD: Samsung SyncMaster 710T + Windows XP
Mobile: BelTel Norea @ Windows Mobile 6
sheriff.wiggum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheriff.wiggum »

pomoci netinstu rozjedes minimum a nabootujes do "novyho" systemu. das apt-get update a jedes podle svyho uvazeni :) btw behem instalace bych se vykaslal na vybirani balicku atd ... proste minimum a pak si potrebne rozjet sam. poprve sem dal souborovej server v domeni ze mi pojede ftp ale dal tam i sambu atd ... proste zbytecnosti

jo a je to posledni STABLE verze. tzn php5 se nekona kdyby nahodou. k tomu je woody
Davids
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Davids »

sheriff.wiggum píše:pomoci netinstu rozjedes minimum a nabootujes do "novyho" systemu. das apt-get update a jedes podle svyho uvazeni :) btw behem instalace bych se vykaslal na vybirani balicku atd ... proste minimum a pak si potrebne rozjet sam. poprve sem dal souborovej server v domeni ze mi pojede ftp ale dal tam i sambu atd ... proste zbytecnosti

jo a je to posledni STABLE verze. tzn php5 se nekona kdyby nahodou. k tomu je woody
diky, a co je to businesscard?
Notebook: Dell Vostro 1500 @ Core 2 Duo 2GHz, RAM: 4GB, HDD 320GB + Windows Vista
Desktop: MB: DFI-DAGF CPU: Athlon 64 3000+ Venice RAM: 2x512 Geil HDD:160GB DVD/CD LG-GSA 4163B @ Teac CD-RW Power: 500W IC MEX VGA: Leadtek WinFast PX6600TD @NVidia Ge-Force 6600 LCD: Samsung SyncMaster 710T + Windows XP
Mobile: BelTel Norea @ Windows Mobile 6
sheriff.wiggum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheriff.wiggum »

kdybych to věděl tak to napíšu :) :oops: ale má to vliv na velikost média na který je to určený
tosuja
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tosuja »

bussinesscard - vizitka. Jinymi slovy, CD tvaru a velikosti vizitky.

Ten port jsem zkousel, nelibil se mi - nebyl prilis stabilni (padal napr. firefox). Vykonovy rozdil je zrejme celkem zanedbatelny, navic rada aplikaci pro 64bitu neexistuje, zejmena ty "closed source". Samozrejme muzes pouzit 32bit knihovny, ale to rovnou muzes nainstalovat 32bit system... Navic 64bit binarky maji (pry) az o tretinu vetsi velikost kvuli zvetsenym pointerum a datovym strukturam.
AMD Athlon XP 2000+ se snizenym napetim 1.6V | chladic Spire WhisperRockIII | MB Soltek SL75DRV-2 | 1GB CL2 RAM | 320GB Hitachi | DVD-RW NEC 3520A | DVD-ROM Pioneer 106S | GK ATI 9800 128MB | SoundBlaster Live 5.1 | sitovky Via-Rhine II a Realtek 8139 | TV+FM tuner Genius Video Wonder III Pro | bedna YeongYang YY-5601, 120mm vetrak| zdroj Chieftec 350W | monitor ADI E75 | OS Debian sid
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Linux a podobné“