Leadtek winfast a6600GT TDH - Přetaktovaní

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
xXTOMXx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Leadtek winfast a6600GT TDH - Přetaktovaní

Příspěvek od xXTOMXx »

čím může být že když kartu o trochu přetaktuji (teď ji mám 535/999) tak se ve hrách začnou oběvovat artefakty? Já myslel že se dá přetaktovat na 575/1160. Zdroj mám nějakej noname 350W
Grunt
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grunt »

Přetaktování je kus od kusu...třeba si měl smulu a bohužel si narazil na špatny kus...
Case:Fractal Design Core 3000 PSU:Enermax PRO82+ 625W CPU: Intel Core i5-2500K + Gelid Solution Tranquillo rev.2MB: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 (rev.1.0) Ram: Kingston HyperX XMP Genesis Grey 8GB 1600MHzGPU: GIGABYTE GTX 470 SOC HDD:Samsung SpinPoint F3 500GB, Crucial M4 128 GB
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

Grunt píše:Přetaktování je kus od kusu...třeba si měl smulu a bohužel si narazil na špatny kus...
Alebo ti nepostacuje chladenie . Skontroluj ci je tma dostatok teplovodivej pasty .
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zkontroluj to chlazení ... ale ten zdroj taky neni žádnej zázrak. Jakej je zbytek sestavy ?
Goldnoob team proud member!
xXTOMXx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xXTOMXx »

Thellwin píše:Zkontroluj to chlazení ... ale ten zdroj taky neni žádnej zázrak. Jakej je zbytek sestavy ?
Pentium 4 3000@3150Mhz, Ram PC3200 Kingmax 512MB, Western Digital 80GB, 1X DVD vypalovačka, základní deska QDI P4I865PE Novo, snad jsem na nic nezapoměl.

a nemůže to být třeba ovladači?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

xXTOMXx píše:
No, klidně můžeš vyzkoušet i jiný drivery. Jaký tam máš teď ? Kolik stupnu ma ta grafika v zatezi ?
xXTOMXx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xXTOMXx »

Thellwin píše:
xXTOMXx píše:
No, klidně můžeš vyzkoušet i jiný drivery. Jaký tam máš teď ? Kolik stupnu ma ta grafika v zatezi ?
Teď tam mám originální od leadteku 77.77 a v zátěži má myslim kolem 80°C vyměnit ty drivery nepomohlo
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Teplota vcelku v pořádku ( i když by mohla bejt i nižší) ... na základních taktech je to ok ? Protože 535/999 moc velký OC teda neni. Zkus sundat chladic a nanést znova tep. pastu.
xXTOMXx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xXTOMXx »

Thellwin píše:Teplota vcelku v pořádku ( i když by mohla bejt i nižší) ... na základních taktech je to ok ? Protože 535/999 moc velký OC teda neni. Zkus sundat chladic a nanést znova tep. pastu.
to nevim jestli se do toho budu pouštět abych to nezkazil teď mám OC 525/1125 a zatim se to zdá stabilní ale jak přetaktuju jádro tak už to neni stabilní
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“