potreboval som nakopirovat nejake subory na disk zo stareho pc, oznacenie si nepametam, ak bude potrebne tak ho uvediem, ma 420 mb...
odpojil som cd-rom, nastavil jumpre a zapol pc, bios ho zdetekoval, vypisal ako je zapojeny, odklikol som to a nic...windows nenabootoval, myslel som si ze mam zle prehodene jumpre, tak som ich poprehadzoval na vsetky mozne sposoby ale aj tak nenabootoval win...
neviem ako je to mozne, uz som vela vselijakych hdd (aj starsich) pripajal a vzdy to islo
Podotykam ze hdd je funkcny!!! neviete poradit??
stary hdd
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: stary hdd
hm zvlastni problem jako jsem mel ja u sveho stareho PC , kdy fungovala jen urcita kombinace zarizeni.. , zkusil si prehodit ten HDD treba na samostatnou snuru?co to znamena nenabootoval?se kousl?pokud ano tak kdy , proste podrobne to zde vypis , jinak to je popis stylu sedl jsem do auta ale nejede nevite proc?:)mis-co píše:potreboval som nakopirovat nejake subory na disk zo stareho pc, oznacenie si nepametam, ak bude potrebne tak ho uvediem, ma 420 mb...
odpojil som cd-rom, nastavil jumpre a zapol pc, bios ho zdetekoval, vypisal ako je zapojeny, odklikol som to a nic...windows nenabootoval, myslel som si ze mam zle prehodene jumpre, tak som ich poprehadzoval na vsetky mozne sposoby ale aj tak nenabootoval win...
neviem ako je to mozne, uz som vela vselijakych hdd (aj starsich) pripajal a vzdy to islo
Podotykam ze hdd je funkcny!!! neviete poradit??
- mis-co
- Začátečník

-
Re: stary hdd
no jasne, skusim sa to viac priblizit...takze bios ho zdetekoval ako som uz spominal, dalej sa mi zobrazila ponuka pre vyber operacneho systemu, odklikol som XP a viac nic...len cierna obrazovka, skusal som aj poprehadzovat jumpre ale stale to iste...sh píše:hm zvlastni problem jako jsem mel ja u sveho stareho PC , kdy fungovala jen urcita kombinace zarizeni.. , zkusil si prehodit ten HDD treba na samostatnou snuru?co to znamena nenabootoval?se kousl?pokud ano tak kdy , proste podrobne to zde vypis , jinak to je popis stylu sedl jsem do auta ale nejede nevite proc?:)
HDD som dal na samostatny ide kabel...