stary hdd

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
mis-co
Začátečník
Začátečník

stary hdd

Příspěvek od mis-co »

potreboval som nakopirovat nejake subory na disk zo stareho pc, oznacenie si nepametam, ak bude potrebne tak ho uvediem, ma 420 mb...
odpojil som cd-rom, nastavil jumpre a zapol pc, bios ho zdetekoval, vypisal ako je zapojeny, odklikol som to a nic...windows nenabootoval, myslel som si ze mam zle prehodene jumpre, tak som ich poprehadzoval na vsetky mozne sposoby ale aj tak nenabootoval win...
neviem ako je to mozne, uz som vela vselijakych hdd (aj starsich) pripajal a vzdy to islo
Podotykam ze hdd je funkcny!!! neviete poradit??
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: stary hdd

Příspěvek od sh »

mis-co píše:potreboval som nakopirovat nejake subory na disk zo stareho pc, oznacenie si nepametam, ak bude potrebne tak ho uvediem, ma 420 mb...
odpojil som cd-rom, nastavil jumpre a zapol pc, bios ho zdetekoval, vypisal ako je zapojeny, odklikol som to a nic...windows nenabootoval, myslel som si ze mam zle prehodene jumpre, tak som ich poprehadzoval na vsetky mozne sposoby ale aj tak nenabootoval win...
neviem ako je to mozne, uz som vela vselijakych hdd (aj starsich) pripajal a vzdy to islo
Podotykam ze hdd je funkcny!!! neviete poradit??
hm zvlastni problem jako jsem mel ja u sveho stareho PC , kdy fungovala jen urcita kombinace zarizeni.. , zkusil si prehodit ten HDD treba na samostatnou snuru?co to znamena nenabootoval?se kousl?pokud ano tak kdy , proste podrobne to zde vypis , jinak to je popis stylu sedl jsem do auta ale nejede nevite proc?:)
mis-co
Začátečník
Začátečník

Re: stary hdd

Příspěvek od mis-co »

sh píše:hm zvlastni problem jako jsem mel ja u sveho stareho PC , kdy fungovala jen urcita kombinace zarizeni.. , zkusil si prehodit ten HDD treba na samostatnou snuru?co to znamena nenabootoval?se kousl?pokud ano tak kdy , proste podrobne to zde vypis , jinak to je popis stylu sedl jsem do auta ale nejede nevite proc?:)
no jasne, skusim sa to viac priblizit...takze bios ho zdetekoval ako som uz spominal, dalej sa mi zobrazila ponuka pre vyber operacneho systemu, odklikol som XP a viac nic...len cierna obrazovka, skusal som aj poprehadzovat jumpre ale stale to iste...
HDD som dal na samostatny ide kabel...
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“