jake sluchatka na CS?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět

jake sluchatka si ma Cujo koupit?

koss porta pro + mikrak k tomu
1
25%
icemat siberia
0
Žádná hlasování
nejake jine? napiste jake?
3
75%

Celkem hlasů: 4
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

jake sluchatka na CS?

Příspěvek od Cujo »

cau plz jake sluchatka si mam koupit na csko? je to na smetaku aby mi nekdo vubec odpovedel.
uvazoval sem o
1.koss porta pro + mikrak k tomu
2.icemat siberia
co dal? plz pomozte :D
pridavnemu mikraku se nebranim

//Smith: přesunuto tam kam to patří
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Csko má docela slušný prostorový zvuk takže by možná stálo za úvahu si pořídit sluchátka s prostorovým zvukem pokud teda budou jen na hraní a ne na poslouchání hudby.
Koss porta pro jsou kvalitní sluchátka (taky doma jedny mám) ale pokud jde jen o hraní tak skoro až zbytečná protože skoro všechen zvuk v csku je vlastně 8bit. se vzorkování 22050.
Na lanku taky nejsou moc vhodná protože jsou otevřená a proniká tak k uchu okolní hluk o který na těchto akcích není nouze, zde jsou lepší uzavřené modely.
Já používám už dlouho sluchátka s prostorovým zvukem Zalman ZM-RS6F Theatre 6 , když jsem je kupoval tak na trhu ani jiná nebyla ale dneska už je na výběr mnohem více sluchátek s prostorovým zvukem i s mikrofonem.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

5.1 ani nic podobneho nechci.
takze jake sou ty porta pro na hrani? hrajes csko?
s nejakyma jinyma nemas zkusenosti?
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

z vlastni zkusenosti si vyber hlavne neco co ti bude perfektne sedet... nejlepe uzavreny s mikrofonem aby te nic moc nerusilo... znacku ani rikat nebudu protoze je to prakticky jedno... kdyz vyberes neco jen trochu kvalitnejsiho nemuzes udelat chybu... koss porta je sice modni znacka ale myslim za na hrani naprosto nevhodne (taky sem je zkousel)
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“