Instalace při spuštění

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Corp
Nováček
Nováček

Instalace při spuštění

Příspěvek od Corp »

Dalo by se nějak vytvořit automatické spuštění instalačního CDčka při zapnutí PC,tak jak to dělají XP? Našel jsem programy tipu Autorun,ale fungují jen když už je to najetý.Jde mi o to když mám prázdnej HDD,a chci tam hodit třeba Win 95,98, abych tam hodil CD při rozjezdu a rozjel se instalátor jako to funguje u XP.Určitě víte jak na to.Diky za odpovědi.
DJ_BuBen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJ_BuBen »

mám dojem že myslíš bootovací cédo
to se dá vytvořit v neru...ale jak to ti neporadím ( sám nevím ) :D
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

zkus ISOpen, tenhle software to umi. jinak treba obycejne nero taky
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

jo, a autoran je ti nanic. to je dobre, kdyz jsi uz ve windech, ale ty musis vytvorit bootovaci disk, ktery ti najede pri spusteni PC.
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

Win 98SE je bootovaci samo o sobe. W95 nabootujes napr pres disketum,to same W98. Pokud mas disketovku,tak je to np,ne? .)
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
Corp
Nováček
Nováček

Příspěvek od Corp »

98SE mám,ale je to kopie,takže už nenajíždí.Přes tu disketu to jde,ale chtěl bych zkusit něco,abych ji nemusel používat.Prostě bootovací cd.No porozhlídnu se na netu,třeba na něco kloudnýho narazim.Každopádně dik za info.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“