Zdravím lidi,
mám dotaz - chtel bych si poridit TV tuner Leadtek® TV2000XP Expert, ale protoze nemam zadne zkusenosti, ani nikoho, kdo by mi mohl poradit, zkousim to u vas. Chci se zeptat, jestli to bude na me sestave nejak slapat. Hlavne jde o to, abych mohl z video kamery stahovat zaznamy do PC a nahravat filmy z TV. Moje sestava:
Procesor - P4 1,8 GHz (ne Celeron), deska ASUS P4P800, 2 x 256 MB DDRAM - Dual Channel a 2 ks HDD 160 GB SEAGATE S-ATA.
Kdyz tak prosim poradte nejakou jinou kartu.
Diky moc lidi.
Stjopa
TV tuner Leadtek® TV2000XP Expert
- stjopa
- Začátečník
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: TV tuner Leadtek® TV2000XP Expert
Ano stačístjopa píše:Zdravím lidi,
mám dotaz - chtel bych si poridit TV tuner Leadtek® TV2000XP Expert, ale protoze nemam zadne zkusenosti, ani nikoho, kdo by mi mohl poradit, zkousim to u vas. Chci se zeptat, jestli to bude na me sestave nejak slapat. Hlavne jde o to, abych mohl z video kamery stahovat zaznamy do PC a nahravat filmy z TV. Moje sestava:
Procesor - P4 1,8 GHz (ne Celeron), deska ASUS P4P800, 2 x 256 MB DDRAM - Dual Channel a 2 ks HDD 160 GB SEAGATE S-ATA.
Kdyz tak prosim poradte nejakou jinou kartu.
Diky moc lidi.
Stjopa
Záleží samozřjmne na kodeku pri zachytávani ale pokud budeš zachytavat s kamery do Mpeg nebo huyuffuv kodek tak a rozlišen atd.
Ale myslim že nemusiš mit strach.